Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7723
Totali i lojërave
27098115
Shumë lojtarë

Artikuj

Azerisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Azerisht në shtëpi?

Si të mësojmë Azerisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Azerisht në shtëpi mund të duket s […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Azerisht - të mësuarit Azerisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Azerisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Aze […]

Mësoni Azerisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Azerisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Azerisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe  […]

Online Azerisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Azerisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Azerisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Azerisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Azerisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Mësoni Azerisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Azerisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës azere

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni azerisht fjalë dhe fraza. Provoje!