Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
5910
Totali i lojërave
27384799
Shumë lojtarë

Artikuj

Bullgarisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Bullgarisht në shtëpi?

Si të mësojmë Bullgarisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Bullgarisht në shtëpi mund të d […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Bullgarisht - të mësuarit Bullgarisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Bullgarisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione  […]

Mësoni Bullgarisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Bullgarisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Bullgarisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit d […]

Online Bullgarisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Bullgarisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Bullgarisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Bullgarisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Bullgarisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Mësoni Bullgarisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Bullgarisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës bullgare

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni bullgarisht fjalë dhe fraza. Provoje!