Njohja Katalanisht po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme në kulturën dhe ekonominë tonë globale. Mësimi i një gjuhe mund të jetë e vështirë, por përdorimi i aplikacioneve mund ta bëjë procesin më interesant dhe argëtues. Rekomandoni aplikacionin Lingo , i cili ju lejon të mësoni gjuhën Katalanisht në një mënyrë të këndshme. Me këtë aplikacion, ju mund të mësoni fjalë dhe fraza të reja dhe të përmirësoni aftësitë tuaja të gramatikës dhe shqiptimit. është babbel . Kjo aplikacion ofron kurse gjuhësore Katalanisht të krijuara nga mësues me përvojë dhe ka një bazë të dhënash të madhe të fjalëve dhe frazave. Babbel gjithashtu ofron aftësinë për të komunikuar me folësit vendas dhe për të kontrolluar shqiptimin. i fortë>. Duolingo ofron një qasje të bazuar në lojë për të mësuar Katalanisht dhe ka shumë ushtrime për gramatikë, lexim, shkrim dhe të folur. " : 400; "> Dhe së fundi, lingodeer rekomandohet gjithashtu nga shumë mësues. Ai përqendrohet në mësimin Katalanisht për njerëzit, gjuha amtare e të cilëve nuk është Katalanisht, dhe dhe Ofron ushtrime në lexim, shkrim, gramatikë dhe shqiptim. varet nga nevojat dhe preferencat tuaja individuale. Por, siç rekomandojnë mësuesit me përvojë, Aplikacioni Lingo është një nga zgjedhjet më të mira për ata që duan të mësojnë Katalanisht gjuhën në një mënyrë të këndshme.