Katalanisht Mësime në internet falas

Mësime katalanisht me lojë lingo

Zbuloni sekretet për të mësuar katalanisht mësime në internet në asnjë kohë. Mësoni fraza dhe fjalë të përdorura shpesh me miliona lojtarë të tjerë në të gjithë globin. Pasi të filloni procesin e të mësuarit, do të dashuroheni me metodën unike që përdor aplikacioni lingo për të mësuar katalanisht mësime, fjalë dhe fraza në internet.

lingo ling është një Metoda e mbushur me argëtim dhe efikase për të mësuar mësime në katalanisht me fjalë dhe fraza me ndihmën e lojërave interaktive në internet dhe lojtarëve të tjerë nga vende të ndryshme të botës.

me aplikacionin lingo , duke luajtur dhe mësuar katalanisht mësime në internet me miqtë është emocionuese se kurrë më parë. Bashkohuni me komunitetin Lingo Play dhe mësoni me miqtë tuaj ndërsa luani dhe argëtoheni shumë.

Mësime katalanisht me lojë lingo
Katalanisht Mësime në internet

Si të mësoni gjuhën katalanisht?

Katalanisht Mësime në internet

Lingo Play katalanisht Mësimet përfshijnë temat e mëposhtme: Kafshët, pajisjet, bukuritë dhe shëndetin, biznesin, arsimin, mobiljet, shtëpinë, mjekësinë, natyrën, njerëzit, shkencën, sportin dhe turizmin, dhe shumë më tepër. ..

Pasi të bëheni pjesë e botës së lojërave lingo, do të merrni një mundësi për të eksploruar qindra katalanisht mësime në internet dhe mijëra fraza dhe fjalë të reja që ju ' kurrë nuk kam dëgjuar më parë. Me aplikacionin Lingo, ju zbuloni se si mësoni katalanisht mësime në internet shpejt dhe shpejt. Pavarësisht nëse jeni një folës amtare ose një fillestar i gjuhës katalanisht, aplikacioni do të sigurojë që fjalori juaj të mbetet i azhurnuar.

Si të mësoni katalanisht gjuhë? Për t'u bërë një nxënës i suksesshëm i gjuhës katalanisht, shfrytëzoni sa më shumë materialet e studimit të përfshira në mësimet dhe kurset e mësimit të gjuhës katalanisht. Vetëm gjërat thelbësore që duhet të dini gjatë mësimit të gjuhës katalanisht përfshihen në mësime. Sa më shumë të praktikoni atë që keni mësuar, aq më shpejt do të fitoni ekspertizë në gjuhën katalanisht.

Mësoni katalanisht mësime në internet me lojë lingo

Katalanisht Mësime në internet Lingo Lojë

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni gjuhë të huaja së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Zbuloni mijëra mësime të reja në internet në gjuhën katalanisht

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj katalanisht

Mësoni mësime katalanisht

Plotësoni mësimet tuaja në gjuhën tuaj dhe merrni certifikatën tuaj në gjuhën katalanisht

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play
Mësoni katalanisht Mësime, fjalë dhe fraza. Provoje!

Mësoni katalanisht mësime në internet - Përmirësoni fjalorin tuaj katalanisht

Filloni mësime falas, mësoni katalanisht në internet tani!

Ne ju mirëpresim në seksionin katalanisht për të mësuar katalanisht mësime në internet pa mundim dhe shpejt. Mësimet e dhëna këtu janë mënyrat më efikase për të mësuar katalanisht. Zbuloni këshilla dhe truket e dobishme të përdorura nga fillestarët dhe poliglots për të fituar ekspertizë në gjuhën katalanisht. Me lojë lingo, ju gjithashtu mund të mësoni se si të mësoni përmendësh fjalët dhe frazat shpejt. nëpër shumë opsione. Sidoqoftë, mbani mend se lingo loja është zgjidhja më e mirë. Mësimi katalanisht Mësimet në internet nuk kanë qenë kurrë më argëtuese. Mësimet e të mësuarit katalanisht për fillestarët, ndërmjetësit dhe nxënësit e përparuar janë ngarkuar me një seri ushtrimesh gjuhësore interaktive katalanisht që e bëjnë përvojën e të mësuarit më të këndshme. Një hyrje në ortografinë e gjuhës katalanisht dhe testet e gjuhës katalanisht sigurojnë që të bëheni të aftë në gjuhën katalanisht.

Mësoni në internet dhe përmirësoni fjalorin tuaj katalanisht në çdo kohë. Ju mund të filloni procesin e të mësuarit duke studiuar mësime që ne kemi krijuar posaçërisht për fillestarët për të vlerësuar nivelin tuaj. Pasi të mund të identifikoni nivelin e ekspertizës tuaj, mund të gjeni më shumë mësime për të lustruar aftësitë tuaja katalanisht. Praktikoni gjithnjë e më shumë për të rritur mësimin tuaj me mësime katalanisht, teste dhe ushtrime. Kurdoherë që të doni, përdorni seksionin e fjalorit për të përmirësuar njohuritë tuaja. Ka diçka të veçantë për secilin prej jush këtu - nga trajnerët e fjalorit deri tek kuizet në tema të ndryshme; Aplikacioni ynë ka gjithçka që kërkohet për të mësuar katalanisht mësime në internet falas. që mund të qasesh. Ne kemi zgjedhur me dorë mjetet më të mira të të mësuarit falas për të zmadhuar fjalorin tuaj katalanisht.

Provoni Lingo tonë Luaj Online Katalanisht Mësime dhe Kurse:

  • Katalanisht Mësime për fillestarëtMë shumë se 1000 fjalë dhe fraza, më shumë se 100 mësime në internet katalanisht për fillestarët, ushtrimet dhe testet;
  • Katalanisht Mësime në nivelin e ndërmjetëmMë shumë se 2000 fjalë dhe fraza, më shumë se 300 mësime në internet katalanisht për nxënësit në nivelin e ndërmjetëm, ushtrime dhe teste;
  • Katalanisht Mësime në nivelin e përparuarMë shumë se 5000 fjalë dhe fraza, më shumë se 600 në internet katalanisht mësime për nxënësit në nivelin e përparuar, ushtrimet dhe testet.
Katalanisht Mësime për fillestarët; Më shumë se 5000 fjalë dhe fraza, më shumë se 600 në internet katalanisht mësime për nxënësit në nivelin e përparuar, ushtrimet dhe testet.
Në dispozicion në Apple Store ose Google Play
Mësoni katalanisht fjalë dhe fraza. Provoje!

Mësoni Katalanisht Fjalët - Mësoni Katalanisht Fjalorin në internet

Mësime katalanisht në internet - mësoni katalanisht fjalë dhe fraza

Gjuha është një domosdoshmëri për të qenë në gjendje të komunikojë. Ndihmon njerëzit të kuptojnë njëri -tjetrin. Sidoqoftë, nganjëherë, pengesat gjuhësore gjithashtu mund të bëhen një shqetësim i madh midis njerëzve që i përkasin pjesëve të ndryshme të botës. Katalanisht fjalë dhe fraza sa më shpejt që të jetë e mundur. Shumica e nxënësve janë të irrituar dhe të mërzitur. Mësimi i fjalorit katalanisht me lojë lingo është argëtuese. Ju filloni me gjërat më themelore dhe së shpejti bëheni një folës i rrjedhshëm katalanisht. Lingo Play katalanisht Mësimet janë krijuar për t'ju ndihmuar të praktikoni fusha të ndryshme që kërkojnë përmirësim. Me lojë lingo, ju mund të mësoni katalanisht fjalë në një mënyrë që të jetë jashtëzakonisht e këndshme.

Ne kemi gjetur një mënyrë unike për t'ju ndihmuar të mësoni se si të lexoni, dëgjoni dhe shkruajmë anën anash Ne fillojmë thelessons me bazat e gjuhës katalanisht. FALAS katalanisht mësime mund të merret nga kushdo, madje edhe ata që nuk kanë ndonjë njohuri të mëparshme për fjalorin katalanisht. A e dini, të mësoni fjalë në katalanisht kërkon një qasje të përshtatur? Do mësim vjen me fraza interesante, fjalë, praktikë të ushtruara, provë, kontrolle shqiptimi dhe kartolina të gjalla. Ju jeni shefi juaj dhe mund të zgjidhni atë që dëshironi të mësoni. Pasi të keni lëkurë bazat e gjuhës katalanisht, mund të hidheni në mësimet që ju interesojnë më shumë. Nivelet e hershme të gjuhës katalanisht në thelb kanë për qëllim të ndezin interesin që mund t'ju shtyjë të mësoni gjuhën shpejt. Lojë e aplikacionit të të mësuarit katalanisht. Gjatë procesit të të mësuarit, ju do të vini ballë për ballë me një gamë të gjerë të mësimeve të gjuhës falas katalanisht me fraza, fjalë dhe kartolina të dobishme. Pasi të kuptoni se si Tolearn katalanisht fjalori duke përdorur përmbajtjen e mësimit, mund të merrni kohën tuaj për të mësuar gjuhën. Pavarësisht nëse doni të mësoni bazën e gjuhës katalanisht ose të bëheni ekspert, me lojë lingo mund të arrini të gjitha qëllimet tuaja. Materiali mësimor është i pafund.