Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi

Certifikatë

Mbaroje kursin dhe merr një certifikatë në një gjuhë të huaj nga Easy Language me postë apo përmes email-it
Ke nevojë të kalosh të paktën 300 teste me notën: A/A+
Testi u kalua 0 nga 300