Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7868
Totali i lojërave
27100166
Shumë lojtarë

Artikuj

Kroatisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Kroatisht në shtëpi?

Si të mësojmë Kroatisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Kroatisht në shtëpi mund të duket […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Kroatisht - të mësuarit Kroatisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Kroatisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Kr […]

Mësoni Kroatisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Kroatisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Kroatisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe […]

Online Kroatisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kroatisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kroatisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Kroatisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kroatisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Mësoni Kroatisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Kroatisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës kroate

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni kroatisht fjalë dhe fraza. Provoje!