Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7561
Totali i lojërave
27098966
Shumë lojtarë

Artikuj

Darisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Darisht në shtëpi?

Si të mësojmë Darisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Darisht në shtëpi mund të duket si  […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Darisht - të mësuarit Darisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Darisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Dari […]

Mësoni Darisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Darisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Darisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe a […]

Online Darisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Darisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Darisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mun […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Darisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Darisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mun […]

Mësoni Darisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Darisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës dareze

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni darisht fjalë dhe fraza. Provoje!