Darisht Mësime në internet falas

Mësime darisht me lojë lingo

Zbuloni sekretet për të mësuar darisht mësime në internet në asnjë kohë. Mësoni fraza dhe fjalë të përdorura shpesh me miliona lojtarë të tjerë në të gjithë globin. Pasi të filloni procesin e të mësuarit, do të dashuroheni me metodën unike që përdor aplikacioni lingo për të mësuar darisht mësime, fjalë dhe fraza në internet.

lingo ling është një Metoda e mbushur me argëtim dhe efikase për të mësuar mësime në darisht me fjalë dhe fraza me ndihmën e lojërave interaktive në internet dhe lojtarëve të tjerë nga vende të ndryshme të botës.

me aplikacionin lingo , duke luajtur dhe mësuar darisht mësime në internet me miqtë është emocionuese se kurrë më parë. Bashkohuni me komunitetin Lingo Play dhe mësoni me miqtë tuaj ndërsa luani dhe argëtoheni shumë.

Mësime darisht me lojë lingo
Darisht Mësime në internet

Si të mësoni gjuhën darisht?

Darisht Mësime në internet

Lingo Play darisht Mësimet përfshijnë temat e mëposhtme: Kafshët, pajisjet, bukuritë dhe shëndetin, biznesin, arsimin, mobiljet, shtëpinë, mjekësinë, natyrën, njerëzit, shkencën, sportin dhe turizmin, dhe shumë më tepër. ..

Pasi të bëheni pjesë e botës së lojërave lingo, do të merrni një mundësi për të eksploruar qindra darisht mësime në internet dhe mijëra fraza dhe fjalë të reja që ju ' kurrë nuk kam dëgjuar më parë. Me aplikacionin Lingo, ju zbuloni se si mësoni darisht mësime në internet shpejt dhe shpejt. Pavarësisht nëse jeni një folës amtare ose një fillestar i gjuhës darisht, aplikacioni do të sigurojë që fjalori juaj të mbetet i azhurnuar.

Si të mësoni darisht gjuhë? Për t'u bërë një nxënës i suksesshëm i gjuhës darisht, shfrytëzoni sa më shumë materialet e studimit të përfshira në mësimet dhe kurset e mësimit të gjuhës darisht. Vetëm gjërat thelbësore që duhet të dini gjatë mësimit të gjuhës darisht përfshihen në mësime. Sa më shumë të praktikoni atë që keni mësuar, aq më shpejt do të fitoni ekspertizë në gjuhën darisht.

Mësoni darisht mësime në internet me lojë lingo

Darisht Mësime në internet Lingo Lojë

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni gjuhë të huaja së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Zbuloni mijëra mësime të reja në internet në gjuhën darisht

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj darisht

Mësoni mësime darisht

Plotësoni mësimet tuaja në gjuhën tuaj dhe merrni certifikatën tuaj në gjuhën darisht

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play
Mësoni darisht Mësime, fjalë dhe fraza. Provoje!

Mësoni darisht mësime në internet - Përmirësoni fjalorin tuaj darisht

Filloni mësime falas, mësoni darisht në internet tani!

Ne ju mirëpresim në seksionin darisht për të mësuar darisht mësime në internet pa mundim dhe shpejt. Mësimet e dhëna këtu janë mënyrat më efikase për të mësuar darisht. Zbuloni këshilla dhe truket e dobishme të përdorura nga fillestarët dhe poliglots për të fituar ekspertizë në gjuhën darisht. Me lojë lingo, ju gjithashtu mund të mësoni se si të mësoni përmendësh fjalët dhe frazat shpejt. nëpër shumë opsione. Sidoqoftë, mbani mend se lingo loja është zgjidhja më e mirë. Mësimi darisht Mësimet në internet nuk kanë qenë kurrë më argëtuese. Mësimet e të mësuarit darisht për fillestarët, ndërmjetësit dhe nxënësit e përparuar janë ngarkuar me një seri ushtrimesh gjuhësore interaktive darisht që e bëjnë përvojën e të mësuarit më të këndshme. Një hyrje në ortografinë e gjuhës darisht dhe testet e gjuhës darisht sigurojnë që të bëheni të aftë në gjuhën darisht.

Mësoni në internet dhe përmirësoni fjalorin tuaj darisht në çdo kohë. Ju mund të filloni procesin e të mësuarit duke studiuar mësime që ne kemi krijuar posaçërisht për fillestarët për të vlerësuar nivelin tuaj. Pasi të mund të identifikoni nivelin e ekspertizës tuaj, mund të gjeni më shumë mësime për të lustruar aftësitë tuaja darisht. Praktikoni gjithnjë e më shumë për të rritur mësimin tuaj me mësime darisht, teste dhe ushtrime. Kurdoherë që të doni, përdorni seksionin e fjalorit për të përmirësuar njohuritë tuaja. Ka diçka të veçantë për secilin prej jush këtu - nga trajnerët e fjalorit deri tek kuizet në tema të ndryshme; Aplikacioni ynë ka gjithçka që kërkohet për të mësuar darisht mësime në internet falas. që mund të qasesh. Ne kemi zgjedhur me dorë mjetet më të mira të të mësuarit falas për të zmadhuar fjalorin tuaj darisht.

Provoni Lingo tonë Luaj Online Darisht Mësime dhe Kurse:

  • Darisht Mësime për fillestarëtMë shumë se 1000 fjalë dhe fraza, më shumë se 100 mësime në internet darisht për fillestarët, ushtrimet dhe testet;
  • Darisht Mësime në nivelin e ndërmjetëmMë shumë se 2000 fjalë dhe fraza, më shumë se 300 mësime në internet darisht për nxënësit në nivelin e ndërmjetëm, ushtrime dhe teste;
  • Darisht Mësime në nivelin e përparuarMë shumë se 5000 fjalë dhe fraza, më shumë se 600 në internet darisht mësime për nxënësit në nivelin e përparuar, ushtrimet dhe testet.
Darisht Mësime për fillestarët; Më shumë se 5000 fjalë dhe fraza, më shumë se 600 në internet darisht mësime për nxënësit në nivelin e përparuar, ushtrimet dhe testet.
Në dispozicion në Apple Store ose Google Play
Mësoni darisht fjalë dhe fraza. Provoje!

Mësoni Darisht Fjalët - Mësoni Darisht Fjalorin në internet

Mësime darisht në internet - mësoni darisht fjalë dhe fraza

Gjuha është një domosdoshmëri për të qenë në gjendje të komunikojë. Ndihmon njerëzit të kuptojnë njëri -tjetrin. Sidoqoftë, nganjëherë, pengesat gjuhësore gjithashtu mund të bëhen një shqetësim i madh midis njerëzve që i përkasin pjesëve të ndryshme të botës. Darisht fjalë dhe fraza sa më shpejt që të jetë e mundur. Shumica e nxënësve janë të irrituar dhe të mërzitur. Mësimi i fjalorit darisht me lojë lingo është argëtuese. Ju filloni me gjërat më themelore dhe së shpejti bëheni një folës i rrjedhshëm darisht. Lingo Play darisht Mësimet janë krijuar për t'ju ndihmuar të praktikoni fusha të ndryshme që kërkojnë përmirësim. Me lojë lingo, ju mund të mësoni darisht fjalë në një mënyrë që të jetë jashtëzakonisht e këndshme.

Ne kemi gjetur një mënyrë unike për t'ju ndihmuar të mësoni se si të lexoni, dëgjoni dhe shkruajmë anën anash Ne fillojmë thelessons me bazat e gjuhës darisht. FALAS darisht mësime mund të merret nga kushdo, madje edhe ata që nuk kanë ndonjë njohuri të mëparshme për fjalorin darisht. A e dini, të mësoni fjalë në darisht kërkon një qasje të përshtatur? Do mësim vjen me fraza interesante, fjalë, praktikë të ushtruara, provë, kontrolle shqiptimi dhe kartolina të gjalla. Ju jeni shefi juaj dhe mund të zgjidhni atë që dëshironi të mësoni. Pasi të keni lëkurë bazat e gjuhës darisht, mund të hidheni në mësimet që ju interesojnë më shumë. Nivelet e hershme të gjuhës darisht në thelb kanë për qëllim të ndezin interesin që mund t'ju shtyjë të mësoni gjuhën shpejt. Lojë e aplikacionit të të mësuarit darisht. Gjatë procesit të të mësuarit, ju do të vini ballë për ballë me një gamë të gjerë të mësimeve të gjuhës falas darisht me fraza, fjalë dhe kartolina të dobishme. Pasi të kuptoni se si Tolearn darisht fjalori duke përdorur përmbajtjen e mësimit, mund të merrni kohën tuaj për të mësuar gjuhën. Pavarësisht nëse doni të mësoni bazën e gjuhës darisht ose të bëheni ekspert, me lojë lingo mund të arrini të gjitha qëllimet tuaja. Materiali mësimor është i pafund.