Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7542
Totali i lojërave
27070376
Shumë lojtarë

Artikuj

Gjermanisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Gjermanisht në shtëpi?

Si të mësojmë Gjermanisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Gjermanisht në shtëpi mund të d […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Gjermanisht - të mësuarit Gjermanisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Gjermanisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione  […]

Mësoni Gjermanisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Gjermanisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Gjermanisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit d […]

Online Gjermanisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Gjermanisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Gjermanisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Gjermanisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Gjermanisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Mësoni Gjermanisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Gjermanisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës gjermane

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni gjermanisht fjalë dhe fraza. Provoje!