Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7462
Totali i lojërave
27081924
Shumë lojtarë

Artikuj

Indiane Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Indiane në shtëpi?

Si të mësojmë Indiane në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Indiane në shtëpi mund të duket si  […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Indiane - të mësuarit Indiane po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Indiane po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Indi […]

Mësoni Indiane online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Indiane në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Indiane në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe a […]

Online Indiane Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Indiane?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Indiane? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mun […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Indiane mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Indiane? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mun […]

Mësoni Indiane online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Indiane?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës indiane

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni indiane fjalë dhe fraza. Provoje!