Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7619
Totali i lojërave
27070081
Shumë lojtarë

Artikuj

Japonisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Japonisht në shtëpi?

Si të mësojmë Japonisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Japonisht në shtëpi mund të duket […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Japonisht - të mësuarit Japonisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Japonisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Ja […]

Mësoni Japonisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Japonisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Japonisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe […]

Online Japonisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Japonisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Japonisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Japonisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Japonisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Mësoni Japonisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Japonisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës japoneze

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni japonisht fjalë dhe fraza. Provoje!