Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7786
Totali i lojërave
27097901
Shumë lojtarë

Artikuj

Kazakisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Kazakisht në shtëpi?

Si të mësojmë Kazakisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Kazakisht në shtëpi mund të duket […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Kazakisht - të mësuarit Kazakisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Kazakisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Ka […]

Mësoni Kazakisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Kazakisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Kazakisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe […]

Online Kazakisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kazakisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kazakisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Kazakisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Kazakisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Mësoni Kazakisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Kazakisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës kazake

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni kazakisht fjalë dhe fraza. Provoje!