Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7275
Totali i lojërave
27080424
Shumë lojtarë

Artikuj

Lituanisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Lituanisht në shtëpi?

Si të mësojmë Lituanisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Lituanisht në shtëpi mund të duk […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Lituanisht - të mësuarit Lituanisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Lituanisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione L […]

Mësoni Lituanisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Lituanisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Lituanisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dh […]

Online Lituanisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Lituanisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Lituanisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Lituanisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Lituanisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Mësoni Lituanisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Lituanisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës lituaneze

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni lituanisht fjalë dhe fraza. Provoje!