Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7879
Totali i lojërave
27643389
Shumë lojtarë

Mësoni norvegjisht në internet

Norvegjisht Gjuha në internet me lojë lingo

Master, Luaj dhe Mëso Norvegjisht Gjuha në internet falas me lojë lingo. Lingo Play inkurajon nxënësit të ngazëllyer për të mësuar norvegjisht në internet shpejt dhe me efikasitet. Një nga pengesat më domethënëse u takua kur mësoni dhe mësoni përmendësh norvegjisht fjalë dhe fraza në internet. Mësimet themelore ju japin njohuri për emrat, mbiemrat, ndajfoljet, përemrat dhe frazat. Lingo Play do t'ju hapë mijëra fjalë dhe fraza të ndryshme për çdo ditë, rrethana të jetës reale dhe do t'ju japë mundësinë për të mësuar dhe praktikuar në internet duke përdorur aktivitetet interaktive, duke ju fuqizuar të zhvilloni fjalorin tuaj. Nuk ka rëndësi nëse jeni fillestar apo një nxënës i kalitur i norvegjisht, lingo Play ofron mësimdhënie në internet për çdo nivel.

Norvegjisht Gjuha në internet me lojë lingo
Mësoni norvegjisht në internet

Mësoni Norvegjisht online falas

Mësoni norvegjisht në internet

Megjithëse lingo luajnë, ne kemi prodhuar një qasje të fuqishme për të mësuar norvegjisht në internet falas duke përdorur teknika të thjeshta të të mësuarit. Metoda më e mirë për të filluar procesin e të mësuarit është mësimdhënia përmendësh norvegjisht frazat dhe fjalët e përdorura në jetën e përditshme. Nëse nuk mund të kurseni kohë për klasa të rregullta norvegjisht nga orari juaj i bezdisshëm, në internet norvegjisht mësime dhe kurse të mësimit të gjuhës janë një bekim për ju. Në fund të fundit, çfarë mund të jetë më mirë sesa të mësoni ndërsa jeni duke pushuar në dhomën tuaj të gjumit? Online. Në versionin në internet të Lingo Play, ju mund të luani lojëra duel ku lojtari më i shpejtë dhe më i mprehtë triumfon. Ju gjithashtu keni zgjedhjen për të marrë mësime themelore norvegjisht në internet. Ju mund të merrni qasje të plotë në kursin e gjuhës norvegjisht në internet në versionin celular të aplikacionit, i cili mund të shkarkohet nga Google Play ose Apple Store.

Mësoni Norvegjisht Gjuha në internet me lojë lingo

Norvegjisht Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni norvegjisht në internet së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit në internet dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Ju do të zbuloni mijëra fjalë dhe fraza të reja në gjuhën norvegjisht

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj norvegjisht

Mësoni mësime në internet

Përfundoni kursin tuaj Lingo dhe merrni certifikatën tuaj në gjuhën norvegjisht në internet

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni norvegjisht në internet me lojë lingo. Provoje!

Filloni mësime falas, mësoni norvegjisht në internet tani!

Mësoni norvegjisht Gjuha në internet

Të mësosh një gjuhë interesante siç është norvegjisht është një përvojë e bukur, dhe çdo fazë sjell me vete mësim unik. Sa më i lartë motivimi juaj për të mësuar norvegjisht, aq më e lehtë do të jetë të mësoni gjuhën. Lojë e aplikacionit të të mësuarit norvegjisht ju mban të motivuar pa marrë parasysh çfarë. Provoni aplikacionin e mësimit të gjuhës dhe kënaquni të mësoni norvegjisht në internet ndërsa keni shumë argëtim. Mësoni gjuhë të huaja si norvegjisht përvojë gjuhësore e një jete. Aplikacioni shfrytëzon lojën në internet dhe një ndërfaqe interaktive të përdoruesit për ta bërë aplikacionin argëtues. Si nxënës, ju do të merrni një shans për të hapur dyert tuaja për tema të reja. Drejtuesit e drejtuesve në aplikacion motivojnë studentët të garojnë kundër njëri-tjetrit dhe të fitojnë shpërblime. Anglisht]]]. Lingo Play është një bekim për nxënësit e gjuhës. Nuk mund të ketë mënyrë më të mirë për të mësuar gjuhë sesa të përdorni zhytje të plotë. Gamifikimi do t'ju mbajë të ngjitur në aplikacionin e mësimit të gjuhës dhe të sigurojë që të mësoni më shpejt gjuhën norvegjisht. Ju gjithashtu mund të monitoroni përparimin tuaj dhe të shihni se sa larg keni ardhur në udhëtimin drejt mësimit norvegjisht në internet. Kursi i të mësuarit të gjuhës së graduar çdo mësim dhe shfaqi numrin e gabimeve dhe pikave që fitoni në secilën përvojë ose lojë.

. Prodhuesit e lojës në internet kanë shtuar gjithashtu një kthesë pak konkurruese për t'ju mbajtur të motivuar. Përmes aplikacionit Lingo Play, ju Canlearn Norvegjisht Gjuha në internet me studentët e tjerë të ulur në qoshe të ndryshme të botës. Kush i pëlqen të fillojë të mësojë një gjuhë duke mësuar përmendësh rregullat e gramatikës? Aplikacioni Lingo siguron që të filloni të mësuarit norvegjisht gjuhën në internet duke luajtur lojëra emocionuese.

Mësoni dhe luani në internet me lingo në të gjithë botën

  • Mësoni norvegjisht Gjuha në internetMësoni Norvegjisht Gjuha në internet falas
  • Luaj norvegjisht në internetMemorizoni norvegjisht Fjalët dhe Frazat në internet me miliona lojtarë të tjerë në të gjithë botën
  • Praktika norvegjisht në internetPraktikoni dhe merrni koncertin tuaj në norvegjisht në internet
Mësoni norvegjisht Gjuha në internet; Praktikoni dhe merrni koncertin tuaj në norvegjisht në internet
Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Norvegjisht Gjuha në internet me lojë lingo. Provoje!

Mësoni norvegjisht mësime në internet - norvegjisht fjalë dhe fraza në internet

Online norvegjisht Aplikacioni i Mësimit të Gjuhës

Norvegjisht të mësimit të aplikacionit Lingo Play është një trainer interesant dhe efektiv i fjalorit në internet për të mësuar norvegjisht fjalë në internet, si dhe kartolina dhe fraza. Përmes kartolinave dhe lojërave multiplayer në internet. Shkarkoni norvegjisht të mësimit të aplikacionit Lingo Play dhe Provojeni! , Natyra, kafshët, shkenca, sportet dhe turizmi, arti, ushqimi, pajisjet, mobiljet, bukuria dhe shëndeti, mjekësia, si dhe shumë tema të tjera ...

Mësoni norvegjisht Gjuha përmes tipareve të shumta të Lingo:
‣ 5172 kartolina, 4141 fjalë, 373 fraza;
‣ 600+ norvegjisht mësime;
‣ 16 ushtrime; Norvegjisht mësime për fillestarët;
content përmbajtje të përparuar për gjuhëtarët dhe folësit vendas;
‣ teste, dhe notat;
‣ lojtar i vetëm;
mult multiplayer në internet;
‣ Turne; do të jetë i aftë t'i mësojë përmendësh me lehtësi, dhe gjithmonë do të jetë në gjendje të mbajë fjalorin tuaj norvegjisht të azhurnuar pavarësisht nëse ju keni S sapo filloi të mësosh norvegjisht ose janë një folës amtare. Nëse jeni duke kërkuar për aplikacionin më të mirë norvegjisht të mësimit të gjuhës, patjetër që duhet të provoni aplikacionin e mësimit të gjuhës gjuhësore!

për të pasur sukses në studimin e gjuhës norvegjisht në internet , ju duhet të përdorni materialet e studiuara sa më efikase të jetë e mundur. Lingo ka vetëm gjërat më të nevojshme Tolearn norvegjisht fraza dhe fjalë në internet sa më shpejt të jetë e mundur dhe të forcojë materialin e studiuar. Sa më shpesh të rishikoni, aq më mirë do të dini dhe do të jeni në gjendje të mësoni të flisni norvegjisht rrjedhshëm. Nëse tashmë e dini dhe flisni mirë norvegjisht, do të keni një kohë edhe më të madhe me mend dhe mësim norvegjisht fjalë në internet dhe duke i mësuar përmendësh me miliona përdorues në të gjithë botën.
< BR /> LINGO norvegjisht Aplikacioni i të mësuarit mund të ju ndihmojë lehtësisht të nxisni njohuritë tuaja për gjuhën norvegjisht. Zbuloni se si të mësoni gjuhën norvegjisht shpejt dhe në mënyrë efektive në vetëm 10-15 minuta në ditë. Ju do të përmirësoni fjalorin tuaj norvegjisht me besim dhe do të mbani nivelin e kërkuar për një periudhë të gjatë kohore. Përdorni aplikacionin në çdo vend dhe kohë të komoditetit tuaj: në shtëpi, në rrugë, gjatë pushimeve në punë, në mëngjes, ose para se të shkoni në shtrat.

Karakteristika më e mirë e gjuhës Norvegjisht Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës është se fjalët dhe frazat që do të mësoni janë shumë të dobishme për fillestarët që mund të jenë tashmë rreth norvegjisht dhe duhet të mësojnë norvegjisht fjalë në kontekst shpejt . Mësoni norvegjisht kartolina, fjalë dhe fraza në internet brenda aplikacionit dhe përmirësoni fjalorin tuaj norvegjisht në vetëm 5 deri në 10 minuta në ditë.

Ushtrimet që janë a Një pjesë e Aplikacionit të Trainerit të Fjalorit Lingo janë të ndara bazuar në tema. Duke përdorur aplikacionin Lingo Play, ju mund të provoni aftësitë tuaja të gramatikës dhe fjalorit. Turnet e rregullta në internet ju ofrojnë një mundësi të mrekullueshme për të aplikuar fjalë të mësuara rishtas kundër studentëve të tjerë nga pjesë të ndryshme të botës. është të bësh gjuhën e huaj në internet të mësosh një përvojë të jashtëzakonshme. Aplikacioni përdor gamifikimin për t'i mbajtur lojtarët të angazhuar dhe të motivuar. Pasi të filloni procesin e të mësuarit, do të hasni në një bollëk të azhurnimeve dhe energjisë elektrike duke përfunduar mësime. Drejtuesit e drejtuesve lejojnë studentët të garojnë kundër njëri -tjetrit dhe të fitojnë shpërblime. Gamifikimi dhe ndërfaqja interaktive e përdoruesit sigurojnë që të qëndroni të motivuar dhe të argëtuar. Ju nuk mund ta shihni materialin e kursit të mësimit të gjuhës nëse nuk është i zhbllokuar. Ju gjithashtu mund të gjurmoni përparimin tuaj herë pas here, dhe të zbuloni pikat tuaja të forta dhe të dobëta. Programi është krijuar në një mënyrë që të vlerësojë çdo mësim dhe të shfaq numrin e gabimeve që ju bëni. Përdoret në rutinën tuaj të përditshme. Nëse po përpiqeni të mësoni gjuhën norvegjisht dhe të bëheni të aftë në gjuhë, nuk ka zgjidhje më të mirë për ju sesa Lingofree norvegjisht mësimet në internet: kartolina, fjalë, fraza. Pra, çfarë po pret? Shkarkoni aplikacionin e Lingo Free Free norvegjisht për të mësuar gjuhën për iOS ose Android sot dhe filloni.