Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7729
Totali i lojërave
27098076
Shumë lojtarë

Artikuj

Malagasisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Malagasisht në shtëpi?

Si të mësojmë Malagasisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Malagasisht në shtëpi mund të d […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Malagasisht - të mësuarit Malagasisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Malagasisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione  […]

Mësoni Malagasisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Malagasisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Malagasisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit d […]

Online Malagasisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Malagasisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Malagasisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Malagasisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Malagasisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Mësoni Malagasisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Malagasisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës malagase

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni malagasisht fjalë dhe fraza. Provoje!