Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
6900
Totali i lojërave
27079829
Shumë lojtarë

Artikuj

Norvegjisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Norvegjisht në shtëpi?

Si të mësojmë Norvegjisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Norvegjisht në shtëpi mund të d […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Norvegjisht - të mësuarit Norvegjisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Norvegjisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione  […]

Mësoni Norvegjisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Norvegjisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Norvegjisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit d […]

Online Norvegjisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Norvegjisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Norvegjisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Norvegjisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Norvegjisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Mësoni Norvegjisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Norvegjisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës norvegjeze

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni norvegjisht fjalë dhe fraza. Provoje!