Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7652
Totali i lojërave
27032125
Shumë lojtarë

Artikuj

Persisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Persisht në shtëpi?

Si të mësojmë Persisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Persisht në shtëpi mund të duket s […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Persisht - të mësuarit Persisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Persisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Per […]

Mësoni Persisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Persisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Persisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe  […]

Online Persisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Persisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Persisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Persisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Persisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Mësoni Persisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Persisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës persiane

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni persisht fjalë dhe fraza. Provoje!