Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
6240
Totali i lojërave
27075230
Shumë lojtarë

Artikuj

Sllovake Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Sllovake në shtëpi?

Si të mësojmë Sllovake në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Sllovake në shtëpi mund të duket s […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Sllovake - të mësuarit Sllovake po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Sllovake po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Sll […]

Mësoni Sllovake online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Sllovake në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Sllovake në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe  […]

Online Sllovake Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Sllovake?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Sllovake? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Sllovake mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Sllovake? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne mu […]

Mësoni Sllovake online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Sllovake?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës sllovake

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni sllovake fjalë dhe fraza. Provoje!