Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
8034
Totali i lojërave
27062760
Shumë lojtarë

Artikuj

Spanjisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Spanjisht në shtëpi?

Si të mësojmë Spanjisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Spanjisht në shtëpi mund të duket […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Spanjisht - të mësuarit Spanjisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Spanjisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Sp […]

Mësoni Spanjisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Spanjisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Spanjisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dhe […]

Online Spanjisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Spanjisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Spanjisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Spanjisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Spanjisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne m […]

Mësoni Spanjisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Spanjisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës spanjolle

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni spanjisht fjalë dhe fraza. Provoje!