Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7625
Totali i lojërave
27059203
Shumë lojtarë

Artikuj

Suahilisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Suahilisht në shtëpi?

Si të mësojmë Suahilisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Suahilisht në shtëpi mund të duk […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Suahilisht - të mësuarit Suahilisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Suahilisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione S […]

Mësoni Suahilisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Suahilisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Suahilisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dh […]

Online Suahilisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Suahilisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Suahilisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Suahilisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Suahilisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Mësoni Suahilisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Suahilisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës suahili

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni suahilisht fjalë dhe fraza. Provoje!