Të mësuarit Suedisht mund të jetë i vështirë dhe i shtrenjtë, veçanërisht nëse jeni duke kërkuar burime dhe materiale cilësore. Sidoqoftë, ka shumë burime falas që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni nivelin tuaj Suedisht. Në këtë artikull, ne do të shikojmë disa prej tyre. 400; "> Lingo është një aplikacion i mësimit të gjuhës së lirë që ofron një formë të të mësuarit të bazuar në lojë. Ai përmban shumë ushtrime për gramatikë, lexim, shkrim dhe shqiptim për të ndihmuar në përmirësimin e aftësive tuaja në të katër kompetencat gjuhësore. Plus, aplikacioni ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe është i arritshëm për të gjitha nivelet e aftësisë gjuhësore. Style = "Font-Pleight: 400;"> BBC Learning është një kurs falas në internet që ofron përmbajtje audio dhe video për gjithçka, nga gramatika themelore deri tek temat e përparuara të bisedës. Këtu mund të gjeni materiale për të gjitha nivelet e vështirësisë, përfshirë mësimet për fillestarët, nivelet e ndërmjetme dhe të përparuara. stili = "font-pesha: 400;"> Quizlet është një platformë falas për krijimin dhe mësimin e kartolinave me lloje të ndryshme të detyrave, të tilla si zgjedhja e përgjigjes së duhur, shkrimi i fjalëve, etj. Ju mund të krijoni grupet tuaja të kartave ose të përdorni përdoruesin -ata të gjeneruar tashmë të krijuar. Quizlet mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përsëritur dhe forcuar fjalët dhe frazat e reja. 400; "> YouTube është një platformë video falas ku mund të gjeni shumë mësime në Suedisht, libra audio dhe karikaturat në gjuhën origjinale. YouTube gjithashtu ofron kanale mësimore që specializohen në të mësuar Suedisht. Këto kanale ofrojnë një gamë të gjerë të mësimeve video në tema dhe nivele të ndryshme, duke ju lejuar të zgjidhni përmbajtjen që është e përshtatshme për ju. Ju gjithashtu mund të gjeni shumë podcast Suedisht në YouTube që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit dhe shqiptimit. >

Ka shumë site të shkëmbimit të gjuhëve që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni gjuhën tuaj Suedisht. Disa prej tyre përfshijnë Clipateexchange.com dhe MyLanguageExchange.com. Këtu mund të gjeni folës vendas që janë të gatshëm të komunikojnë me ju në Suedisht dhe t'ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore. Alsoshtë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të praktikuar aftësitë tuaja të të folurit dhe për të takuar njerëz nga vende të ndryshme. Materialet për t'ju ndihmuar të përmirësoni nivelin tuaj Suedisht. Lingo, BBC Learning, Quizlet, YouTube dhe faqet e shkëmbimit të gjuhëve janë vetëm disa. Përdorni këto burime së bashku me praktikën e rregullt dhe gjeni mënyra për të përfshirë Suedisht në jetën tuaj të përditshme. Kjo do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të mësimit të gjuhës dhe të bëheni më të sigurt në përdorimin e Suedisht në çdo situatë.