Nëse doni të mësoni Turqisht shpejt dhe në mënyrë efektive, këshillat tona do të vijnë në dispozicion. Pavarësisht pse ju duhet Turqisht - nëse doni të punoni, studioni ose thjesht të udhëtoni, zotëroni Turqisht në 30 ditë është aq e lehtë sa të ndiqni këshillat tona.

Përcaktoni qëllimet tuaja dhe planifikoni kohën tuaj

Përcaktoni sa Turqisht ju nevojitet Dhe sa kohë mund t'i kushtoni studimit. Thyejeni atë në blloqe dhe planifikoni mësimet tuaja.

Përdorni burimet e të mësuarit të gjuhës

Ka shumë burime për të mësuar Turqisht: libra shkollorë, kurse, aplikacione, etj. Përdorni të gjitha burimet e disponueshme për të mësuar gjuhën sa më efektive të jetë e mundur. p> Në mënyrë që të mësoni Turqisht më shpejt, ju duhet të praktikoni gjuhën në situata të jetës reale: duke biseduar me folësit vendas, duke shikuar filma dhe shfaqje në në Turqisht, duke dëgjuar radio, etj. Font-Weight: 400; "> Në mënyrë që të mësoni Turqisht në 30 ditë, ju duhet të praktikoni çdo ditë. Përcaktoni sa kohë mund t'i kushtoni studimit dhe ngjitjes në orarin tuaj të studimit. -Peshë: 400; "> Përsëritja është çelësi për të mësuar përmendësh një gjuhë. Përdorni teknikat e përsëritjes për të rregulluar fjalët dhe shprehjet e reja në kujtesën tuaj. p> Shikoni filma dhe shfaqje me titra në Turqisht. Jo vetëm që ju ndihmon të kuptoni më mirë gjuhën, por gjithashtu ju ndihmon të mbani mend fjalët dhe shprehjet e reja. Style style="font-weight: 400;"> Kjo aplikacion i dobishëm ju ndihmon të mësoni Turqisht gjuhë në një kohë të shkurtër. Ka shumë lojëra, teste dhe ushtrime për t'ju ndihmuar të mësoni Turqisht gjuhë.

Mos kini frikë të bëni gabime

Gabimet janë një pjesë natyrale e mësimit të gjuhës. Mos kini frikë të flisni Turqisht, edhe nëse nuk jeni të sigurt për njohuritë tuaja. Vetëm praktika dhe gabimi do t'ju ndihmojnë të bëheni të rrjedhshëm në Turqisht. Turqisht në 30 ditë mund të duket si një detyrë e vështirë, por me qasjen dhe këmbënguljen e duhur, është e mundur. Mos harroni se të mësuarit e një gjuhe është një proces që kërkon kohë dhe përpjekje. Sidoqoftë, nëse ndiqni këshillat dhe truket e përshkruara më lart, do të shihni përparim të rëndësishëm në njohuritë dhe aftësitë tuaja në të mësuar Turke Gjuha.