Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7728
Totali i lojërave
27032286
Shumë lojtarë

Artikuj

Ukrainisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Ukrainisht në shtëpi?

Si të mësojmë Ukrainisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Ukrainisht në shtëpi mund të duk […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Ukrainisht - të mësuarit Ukrainisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Ukrainisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione U […]

Mësoni Ukrainisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Ukrainisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Ukrainisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit dh […]

Online Ukrainisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Ukrainisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Ukrainisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Ukrainisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Ukrainisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne  […]

Mësoni Ukrainisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Ukrainisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës ukrainase

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni ukrainisht fjalë dhe fraza. Provoje!