Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
8075
Totali i lojërave
27010668
Shumë lojtarë

Artikuj

Vjetnamisht Mësime në internet - si të mësojmë siç duhet Vjetnamisht në shtëpi?

Si të mësojmë Vjetnamisht në shtëpi: Këshilla dhe këshilla   në hyrje: Të mësuarit Vjetnamisht në shtëpi mund të d […]

Aplikacionet më të mira në internet për studimin Vjetnamisht - të mësuarit Vjetnamisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të të mësuarit në internet

Të mësuarit Vjetnamisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione  […]

Mësoni Vjetnamisht online - Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Vjetnamisht në internet?

  Cilat janë të mirat dhe të këqijat e të mësuarit Vjetnamisht në internet? > Kjo është për shkak të komoditetit d […]

Online Vjetnamisht Mësime - Si mund ta përdor teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Vjetnamisht?

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Vjetnamisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Përdorimi i mediave sociale për të mësuar gjuhën Vjetnamisht mund të jetë një mënyrë e dobishme dhe efektive për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore.

Si të përdorim teknologjinë për të mësuar në mënyrë efektive Vjetnamisht? > Sidoqoftë, përdorimi i teknologjisë moderne […]

Mësoni Vjetnamisht online - si mund të përdor mësime video për të mësuar Vjetnamisht?

Mësimi i gjuhës mund të jetë i vështirë dhe stresues, por teknologjia e sotme mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë d […]

Mësimi i gjuhës vjetnameze

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni vjetnamisht fjalë dhe fraza. Provoje!