Mëso

Mëso gjuhë të huaja shpejt dhe në mënyrë efikase kurdoherë që të duash

Luaj

Memorizo fjalë dhe shprehje me miliona lojtarë të tjerë në mbarë botën.

Praktikë

Praktikohu dhe fito çertifikatën tënde në cilëndo gjuhë që është e disponueshme

Mëso gjuhë të huaja me Lingo Play

Cilën gjuhë do të doje të mësosh?

Anglisht (amerikane dhe angleze), gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, portugalisht (Portugali dhe Brazil), koreane, kineze, japonisht, vietnameze, indoneziane, tajlandeze, hindi, hebraishte, norvegjisht, polonisht, çekisht, sllovakisht, suedisht, finlandisht, holandisht, danisht, hungarisht, greqisht, rumanisht, turqisht, rusisht, arabisht

Mëso gjuhë të huaja në internet

Të pëlqen të luash apo të studiosh?

Zbulo si të mësosh gjuhë të huaja në internet shpejt dhe thjesht ose të memorizoni fjalë dhe shprehje me miliona lojtarë të tjerë në mbarë botën.

Aplikacioni për të mësuar gjuhë të huaja Lingo Play ju prezanton me leksione dhe kurset janë projektuar për nxënës të cilitdo nivel, që nga fillestarët e deri te të avancuarit. Do të zbulosh mijëra fjalë dhe shprehje të reja të huaja, do të mund t’i memorizosh në mënyrë efikase dhe shpejt, dhe do të mund të përditësosh fjalorin tënd pavarësisht faktit që sapo mund të kesh nisur të mësosh një gjuhë të huaj apo je folës amtar.

Mëso, luaj dhe praktiko gjuhë të huaja me Lingo Play.

Karakteristikat e Lingo Play

 • null

  Luaj në internet

  Fto miqtë e tu dhe kënaquni së bashku teksa mësoni gjuhë të huaja

 • null

  Përditësime

  Përditëso në vazhdimësi fjalorin tënd

 • null

  Klasifikime + çmime

  Merr pjesë në turne me klasifikime dhe fito çmime

 • null

  Mëso leksione

  Do të zbulosh mijëra fjalë dhe shprehje të reja në gjuhë të huaja

 • null

  Turne

  Merr pjesë në turne me lojtarë të tjerë në mbarë botën

 • null

  Fito një çertifikatë

  Përfundo kursin tënd Lingo dhe fito një çertifikatë në cilëndo gjuhë të huaj e disponueshme tek aplikacioni

 • null

  Play online

  Fto miqtë e tu dhe kënaquni së bashku teksa mësoni gjuhë të huaja

 • null

  Turne

  Merr pjesë në turne me lojtarë të tjerë në mbarë botën

 • null

  Klasifikime + çmime

  Merr pjesë në turne me klasifikime dhe fito çmime

 • null

  Mëso leksione

  Do të zbulosh mijëra fjalë dhe shprehje të reja në gjuhë të huaja

 • null

  Përditësime

  Përditëso në vazhdimësi fjalorin tënd

 • null

  Fito një çertifikatë

  Përfundo kursin tënd Lingo dhe fito një çertifikatë në cilëndo gjuhë të huaj e disponueshme tek aplikacioni

E disponueshme në Apple Store dhe Googl Play

Mëso gjuhë me Lingo. Provoje!
learn-languages-with-lingo-4

Mëso gjuhë të huaja shpejt dhe në mënyrë efikase!

Fletushka

Fletushkat janë një mënyrë e mirë për të mësuar dhe memorizuar fjalë

Fjalë

Do të zbulosh mijëra fjalë të reja dhe do të mund të mbash gjithnjë nivelin e fjalorit tënd

Shprehje

Mësimi i fjalive dhe shprehjeve do t’ju ndihmojë të flisni rrjedhshëm

Provime

Praktikohu në vazhdimësi dhe kalo shumë provime për të fituar çertifikatën tënde
learn-languages-with-lingo-5

Bashkohu me komunitetin Lingo

Shkarko aplikacionin

Për të mësuar gjuhë, shkarko aplikacionin Lingo Play i cili është i disponueshëm për celularë inteligjentë dhe tableta në Apple Store dhe Google Play”}” Download language learning app Lingo Play which is available for smartphones and tablets in Apple Store and Google Play

Identifikohu

Identifikohu për të sinkronizuar të dhënat e tua ndërmjet aparateve të ndryshme dhe për të ruajtur progresin dhe statistikat e tua në server

Shpërndaje me miqtë e tu

Lingo përdoret tashmë nga miliona përdorues dhe të luajturit apo të mësuarit me miqtë e bën atë akoma më shumë zbavitëse. Fto miqtë e tu që të bashkohen me Lingo!

Dërgoclear

Get Lingo Play on Apple Store or Google Play

Merrni sot aplikacionin e Lingo Play!

Lingo Play është një mënyrë interesante dhe efikase për të mësuar gjuhë të huaja dhe memorizuar fjalë në English Français Deutsch Español Português Italiano 日本語 中文 Korean Русский العربية Türkçe.

Gjej gjuhën tënde!

Lingo Play Ltd / Hong Kong

info@lingo-play.com

Lingo Play Ltd / Hong Kong

info@lingo-play.com