Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Лекција 1.1
Лекција 1.1
0%
Лекција 1.2
Лекција 1.2
0%
Премиум
Mix 1
Mix 1
0%
Премиум
Mix 2
Mix 2
0%
Премиум
Лекција 1.3
Лекција 1.3
0%
Премиум
Лекција 1.4
Лекција 1.4
0%
Премиум
Лекција 1.5
Лекција 1.5
0%
Премиум
Лекција 1.6
Лекција 1.6
0%
Премиум
Лекција 1.7
Лекција 1.7
0%
Премиум
Лекција 1.8
Лекција 1.8
0%
Премиум
Mix 3
Mix 3
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%
Премиум
Лекција 2.1
Лекција 2.1
0%
Премиум
Лекција 2.2
Лекција 2.2
0%
Премиум
Mix 4
Mix 4
0%
Премиум
Mix 5
Mix 5
0%
Премиум
Лекција 2.3
Лекција 2.3
0%
Премиум
Лекција 2.4
Лекција 2.4
0%
Премиум
Лекција 2.5
Лекција 2.5
0%
Премиум
Лекција 2.6
Лекција 2.6
0%
Премиум
Mix 6
Mix 6
0%
Премиум
Mix 7
Mix 7
0%
Премиум
Лекција 2.7
Лекција 2.7
0%
Премиум
Лекција 2.8
Лекција 2.8
0%
Премиум
Лекција 2.9
Лекција 2.9
0%
Премиум
Лекција 2.10
Лекција 2.10
0%
Премиум
Mix 8
Mix 8
0%
Премиум
Mix 9
Mix 9
0%
Премиум
Лекција 3.1
Лекција 3.1
0%
Премиум
Лекција 3.2
Лекција 3.2
0%
Премиум
Лекција 3.3
Лекција 3.3
0%
Лекција 3.4
Лекција 3.4
0%
Премиум
Mix 10
Mix 10
0%
Премиум
LinGo!
LinGo!
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%

Курдски Лекции преку Интернет бесплатно

Курдски Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење курдски лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите курдски лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во курдски со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење курдски лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Курдски Лекции со игра со линго
Курдски Лекции на Интернет

Како да научите курдски јазик?

Курдски Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго курдски ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете курдски лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик курдски, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите курдски јазик? За да станете успешен ученик на јазик курдски, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик курдски. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите курдски јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на курдски јазик.

Научете курдски Лекции преку Интернет со игра со линго

Курдски Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на курдски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот курдски речник ажуриран

Научете курдски лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на курдски јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете курдски лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете курдски Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар курдски

Започнете бесплатни лекции, научете курдски Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот курдски за учење курдски лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење курдски. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на курдски јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето курдски лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење курдски за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за курдски кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во курдски јазична ортографија и тестови за умот курдски јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на курдски јазик. Курдски Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар курдски во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини курдски. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со курдски лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме курдски лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции курдски дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар курдски.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет курдски лекции и курсеви:

  • Лекции за курдскиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет курдски лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции курдски на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет курдски лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции курдски на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет курдски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за курдски; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет курдски лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play

Научете курдски зборови и фрази. Пробај!

Научете курдски зборови - научете курдски вокабулар преку Интернет

Курдски Лекции преку Интернет - Научете курдски зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Курдски зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето курдски вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник курдски. Лекциите за играње на линго курдски се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите курдски зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот курдски. Бесплатни курдски лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот курдски. Дали знаевте, учење зборови во курдски бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на курдски јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење курдски. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за курдски со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн курдски вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.