Апликација за учење курдски

Научете курдски јазик со апликација за играње на линго

Откријте ја тајната зад учењето курдски јазик со мобилна апликација преку Интернет лесно и брзо. Заборавете на зборови и фрази со милиони постојни корисници низ целиот свет. , експерти кои сакаат да ја искористат својата меморија и многу повеќе. Апликацијата Lingo Play ќе ви донесе свет на курдски зборови и фрази што можат да се запаметат во секое време. Со неверојатната апликација Lingo на вашиот телефон, ќе можете да го освежите вашиот вокабулар курдски во движење. Не е важно дали сте мајчин јазик или ученик од странски јазик, апликацијата за учење на Lingo курдски им одговара на сите видови на ученици.

Научете курдски јазик со апликација за играње на линго
Научете курдски Апликација за вокабулар

Како да научите курдски јазик?

Научете курдски Апликација за вокабулар

Погледнете наоколу и откријте колку е забавно да научите курдски јазик со мобилна апликација или најдобри можности за учење преку Интернет! Не е тајна дека останувањето мотивиран е клучен за учење курдски јазик со мобилна апликација за iOS и Android. Останувањето мотивирано е причина број еден зошто многу луѓе имаат успех во учењето на јазик, а исто така и причината за број еден зошто некои не успеваат. Изберете ги темите за кои сте заинтересирани или начинот на учење курдски зборови што се најефикасни за вас. Овие вежби за апликација курдски се од суштинско значење за вашиот успех!

Како да научите курдски јазик?

Курдски Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите курдски заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на курдски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот курдски речник ажуриран

Научете курдски лекции на Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на курдски јазик во апликацијата

Достапно на Apple Store или Google Play

Курдски Апликација за учење. Пробај!

Научете курдски зборови и фрази

Курдски Учење апликација за учење

Првиот аспект на учење курдски јазикот е разбирање на парчињата и парчињата што се собираат за да формираат јазик. Подеднакво е важно да се научат уникатните јазични карактеристики на јазикот курдски. Ако не е прв пат кога ќе се сретнете курдски граматика или учење курдски вокабулар, знаете каков го има јазикот за вас. >
За да бидете сигурни дека ќе научите курдски брзо, најважното нешто што треба да го направите е да соберете список на возбудливи, точни цели за ефикасно да ги испланирате вашето време и студии. Подготвување на патот низ предизвик не е нешто што можете да го направите преку ноќ, и исто е случајот со курдски јазик. Вашиот пријател во потреба, вашата апликација за учење на јазик курдски треба да ви помогне да ги постигнете своите цели со тоа што ќе внимавате на вашиот напредок. Покрај тоа, треба да ви обезбеди едноставна структура која ви помага да научите брзо и да ги постигнете посакуваните резултати. Подгответе се да ги разоткриете товарите на корисни совети и трикови полиглити за да станете мајстори на повеќе јазици. Со апликацијата Lingo курдски, не треба да се потпирате на никого за да научите курдски јазик. Можете лесно да ја постигнете целта со методи за самоучување. Курдски Зборовите, фразите и лекциите се структурирани на начин што ќе ви помогне да го научите јазикот брзо и лесно. Можете да ги изберете темите што најмногу ве интересираат или метод користејќи го кој можете лесно да ги научите курдски зборови.

Курдски Учење апликација за учење

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете курдски јазик со игра со линго. Пробај!

Како да се влоши англиски јазик? - Курдски Апликација за учење линго игра

Започнете бесплатни лекции, научете курдски Интернет сега!

Учењето курдски јазик е авантуристичко патување и секоја фаза станува поинтересна и забавна. Колку е поголема вашата мотивација, толку ќе биде полесно да научите курдски јазик. Како да се подобри курдски јазик? Апликацијата за учење на јазик курдски Lingo Play обезбедува да останете мотивирани во текот на патувањето за учење. Пробајте го најдоброто од играњето на линго, и ќе бидете изненадени кога ќе откриете колку е интересно и забавно учење преку Интернет! Учење на јазик во забавно исполнето искуство. Преку гејмификација, можете да научите курдски на Интернет бесплатно без да се досадувате. Како ученик, ќе добиете неколку можности да ги извалкате рацете на нови теми со тоа што ќе полагате на Интернет курдски лекции и тестови. Лидерските табли ќе ви овозможат да се натпреварувате против вашите противници и ќе бидете наградени секој пат кога ќе победите. Lingo Play е благослов за учениците по јазик, бидејќи обезбедува постојано охрабрување и мотивација додека го подобрувате јазик со веб или мобилна апликација за iOS и Android. Техниката за гејмификација обезбедува да останете забавни и мотивирани. Како ученик, можете да го следите вашиот напредок и да видите на што сте. Програмата ја оценува секоја лекција, а вашите грешки се претставени за да ви помогнат да ги разберете и исправите. Environmentивотната средина за да ве задржи мотивиран и да го запали духот на победата во вас. Користејќи ја апликацијата за учење на јазик Lingo Play курдски за учење јазик за Android и iOS или веб, можете да се поврзете со други играчи од различни земји и да се натпреварувате со нив за да видите колку сте дошле. Креаторите на апликацијата силно веруваат дека започнувањето со збунувачки граматички правила не е вистинскиот начин да се научи курдски јазик. Првиот и најважниот чекор е да се разбере потребата да се научи јазикот. Курдски Апликација за учење на јазик LINGO Play е дизајнирана на начин што го привлекува вашето внимание од почетокот на курсот. Почнувате да играте и да учите од точка што ве мотивира да ја постигнете вашата цел. На крајот на краиштата, тајната за учење курдски јазикот е мотивација.