Të mësuarit Boshnjakisht mund të jetë i shtrenjtë, veçanërisht nëse përdorni tutorë ose shkolla gjuhësore. Sidoqoftë, ka shumë burime falas për t'ju ndihmuar të përmirësoni nivelin tuaj Boshnjakisht. Në këtë artikull ne shikojmë burimet më të mira falas për t'ju ndihmuar të mësoni Boshnjakisht dhe të arrijmë nivelin tuaj të dëshiruar. >

Lingo është një shërbim i mësimit të gjuhës falas që mund t'ju ndihmojë të mësoni Boshnjakisht. Ky shërbim ofron karta Boshnjakisht në të gjitha nivelet, nga fillestari në avancuar. Ju mund të përdorni Ling për të përmirësuar fjalorin, gramatikën dhe shqiptimin tuaj. Ky burim gjithashtu ofron lojëra dhe aktivitete për t'ju ndihmuar të forconi ato që keni mësuar. Pesha: 400; "> Grammarly është një shërbim falas në internet që kontrollon gramatikën, drejtshkrimin dhe pikësimin. Ky burim mund të jetë i dobishëm për këdo që mëson Boshnjakisht, veçanërisht ata që shkruajnë në Boshnjakisht. Grammarly do t'ju ndihmojë të shmangni gabimet gramatikore dhe të përmirësoni shprehjen tuaj të shkruar. "> Memrise është një burim falas për të mësuar Boshnjakisht, i cili bazohet në metodën e memorizimit të fjalëve dhe frazave duke përdorur fotografi dhe efekte të tingullit. Ky burim ofron kurse Boshnjakisht për një larmi temash dhe niveleve të vështirësisë, dhe ju lejon të rregulloni mësimet sipas nevojave dhe nivelit tuaj. Ju gjithashtu mund të bisedoni me përdoruesit e tjerë, gjë që ju ndihmon të praktikoni aftësitë tuaja gjuhësore Boshnjakisht. Style Style = "Font-Pleight: 400;"> Quizlet është një burim falas për të mësuar Boshnjakisht i cili ju lejon të krijoni dhe përdorni një grup kartash me fjalë, fraza dhe përkufizime. Ju mund të zgjidhni një grup të gatshëm të kartave ose të krijoni vetë, të vendosni teste dhe ushtrime dhe të gjurmoni përparimin tuaj në mësimin e gjuhës Boshnjakisht. Quizlet gjithashtu ju lejon të komunikoni me përdoruesit e tjerë dhe të ndani grupet tuaja të kartave. të burimeve të lira për të mësuar Boshnjakisht, por këto janë mjetet më të njohura dhe efektive në dispozicion për t'ju ndihmuar të arrini nivelin tuaj të dëshiruar të aftësive gjuhësore Boshnjakisht. Mos harroni se të mësuarit e një gjuhe është një proces i gjatë që kërkon durim, përpjekje dhe praktikë të vazhdueshme. Fat i mirë me të mësuarit Boshnjakisht!