Mësoni gjuhë me lojë lingo

Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play

Zbuloni se si të mësoni gjuhë të huaja në internet shpejt dhe me lehtësi Memorizoni fjalët dhe frazat me miliona lojtarë të tjerë në të gjithë botën. Niveli nga fillestarët në avancuar. Ju do të zbuloni mijëra fjalë dhe fraza të reja të huaja, do të jeni në gjendje t'i mësoni përmendësh në mënyrë efektive dhe të shpejtë, dhe gjithmonë do të jeni në gjendje ta mbani fjalorin tuaj të azhurnuar pavarësisht nëse sapo keni filluar të mësoni gjuhë të huaj ose jeni një folës amtare.

Mësoni, luani dhe praktikoni gjuhë të huaja me lojë lingo.

Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play
Çfarë gjuhe do të dëshironit të mësonit?

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo

Çfarë gjuhe do të dëshironit të mësonit?

Anglisht (Amerikan dhe Anglisht), Gjermanisht, Francez, Spanjisht, Italian, Portugez (Portugez ose Brazilian), Koreane, Kineze, Japoneze, Vietnameze, Indoneziane, Thai, Hindi, Hebraisht, Norvegjisht, Polonisht, Czechek, Sllovak, Suedisht, Finish, Finish, Finish Hollandisht, Danez, Hungarisht, Greqisht, Rumanisht, Turqisht, Rusisht, Arabisht

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo

Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni gjuhë të huaja së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Ju do të zbuloni mijëra fjalë dhe fraza të reja në gjuhë të huaja

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj

Mësoni mësime

Plotësoni kursin tuaj Lingo dhe merrni certifikatën tuaj në cilindo nga gjuhët e huaja në dispozicion në aplikacion

Merrni Lingo Play në Apple Store ose Google Play

Merrni aplikacionin Lingo Play sot!

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo

Mësoni gjuhët e huaja shpejt dhe në mënyrë efektive!

  • Kartolinat janë një mënyrë interesante dhe efektive për të mësuar dhe mësuar përmendësh fjalë duke përdorur kujtesën vizuale
  • Ju do të zbuloni mijëra fjalë të reja dhe gjithmonë do të jeni në gjendje të ruani nivelin e fjalorit tuaj
  • Frazat dhe shprehjet e të mësuarit do t'ju ndihmojnë të flisni rrjedhshëm
  • Vazhdoni të praktikoni dhe të kaloni një seri testesh për të marrë certifikatën tuaj

Bashkohuni me komunitetin tonë të mësimit të gjuhës

  • Shkarkoni aplikacioninShkarkoni Aplikacionin e Mësimit të Gjuhëve Lingo Lingo i cili është në dispozicion për telefonat inteligjentë dhe tableta në Apple Store dhe Google Play
  • HyniHyni për të sinkronizuar të dhënat tuaja midis pajisjeve dhe për të ruajtur përparimin dhe statistikat tuaja në server
  • Ndani me miqtë tuajMiliona përdorues tashmë përdorin lojën lingo, dhe të luash dhe të mësosh me miqtë është edhe më argëtuese. Ftojini miqtë tuaj të bashkohen me lojën lingo!
Shkarkoni aplikacionin; Miliona përdorues tashmë përdorin lojën lingo, dhe të luash dhe të mësosh me miqtë është edhe më argëtuese. Ftojini miqtë tuaj të bashkohen me lojën lingo!
Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo. Provoje!

Mësoni gjuhë të huaja me lojë lingo

Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play

Lingo Play është një aplikacion i mësimit të gjuhës që po trendon kohën e madhe. Ky trainer i fuqishëm i fjalorit ndihmon fillestarët të mësojnë dhe kuptojnë fjalët dhe frazat duke përdorur kartolina interaktive dhe lojëra në internet. Shkarkoni Lingo Luaj tani dhe argëtohuni ndërsa mësoni, provoni! , Pajisje, mobilje, bukuri dhe shëndet, ilaç, si dhe shumë tema të tjera ...

Pasi të filloni kursin, do të hasni në një bollëk kartolinash të ndritshme dhe të mësoni fjalë dhe fraza Kjo ka më shumë rëndësi në jetën tuaj të përditshme. Kursi është krijuar në atë mënyrë që ju të jeni në gjendje të mësoni përmendësh lehtë fjalët dhe frazat. Pavarësisht nëse jeni një folës amtare ose një i ri, duke përdorur këtë aplikacion për mësimin e gjuhës, do të keni mundësi të mbani fjalorin tuaj të huaj të rifreskuar në çdo kohë. Nëse jeni duke luftuar për të gjetur aplikacionin më të mirë të mësimit të gjuhës, atëherë lingo loja mund të jetë një zgjedhje perfekte për ju.

Për të mësuar me sukses gjuhën e huaj që po synoni, sigurohuni që të mësoni materialet e studimit sa më shumë që të mundesh. Nëse jeni duke pyetur për shtrirjen e fjalorit të gjuhës së huaj të mbuluar nga gjuhët, mund të siguroheni se vetëm gjërat më të rëndësishme që kërkohen për të mësuar frazat dhe fjalët e gjuhës së huaj dhe për të shfrytëzuar sa më shumë nga materialet e studimit janë të përfshira në kurs. Sa më shumë të rishikoni, aq më shpejt dhe me efikasitet do të jeni në gjendje ta kuptoni gjuhën dhe të flisni rrjedhshëm. , Aplikacioni për Mësimin e Gjuhës Lingo mund t'ju ndihmojë shumë. Pra, çfarë po pret? Shkarkoni aplikacionin e mësimit të gjuhës Lingo tani dhe shikoni se si mund të mësoni një gjuhë të huaj në një çështje prej 10-15 minuta në ditë. Aplikacioni Lingo i shoqëruar me besimin tuaj mund t'ju ndihmojë të mbani nivelin e gjuhës së huaj që dëshironi për një kohëzgjatje të gjatë.

Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play

Karakteristika më bindëse e aplikacionit të mësimit të gjuhës gjuhësore është se fjalët dhe frazat që janë pjesë e kursit janë jashtëzakonisht të dobishme për fillestarët.

Më shumë, stili "play online" është Një nga mënyrat më të dobishme për të kërkuar njohuritë tuaja për fjalorin e huaj. Ju gjithashtu mund të argëtoheni shumë në modalitetin Duo duke sfiduar kundërshtarët e rastit apo edhe miqtë tuaj. Gjatë kursit, ju gjithashtu mund të provoni mësimin tuaj duke përfunduar ushtrime dhe teste. Mbërthyer në një seksion të veçantë të kursit? Mos u shqetëso; Ju mund të studioni vetëm pjesën që po ju shqetëson më shumë. Nëse jeni dikush që po mashtron midis nivelit fillestar dhe ekspertit, ju mund të hidheni menjëherë në mësimet e përparuara duke anashkaluar kursin për fillestarët. të ndara në tema të ndryshme. Një tjetër veçori interesante e aplikacionit është se gjatë kursit ju mund të provoni fjalorin tuaj, si dhe gramatikën tuaj. Si? Le të shohim. Aplikacioni do të prezantojë fjalë të reja, dhe do t'ju kërkohet të ndërtoni fjali dhe biseda komplekse duke përdorur fjalët. Çfarë është edhe më mirë? Ju mund të merrni pjesë në turnet në internet që do t'ju lejojnë të përdorni fjalët e reja kundër lojtarëve nga vende të ndryshme. Aplikacioni i mësimit të gjuhës Lingo mund të shkarkohet falas. Nuk keni një lidhje aktive në internet? Mos shtypni butonin e panikut; Ju mund të merrni kurset e lojërave Lingo jashtë linje dhe të mësoni një gamë të gjerë të gjuhëve të huaja. i dobishëm në jetën tënde të përditshme. Nëse qëllimi juaj për të mësuar një gjuhë të huaj dhe të bëheni të aftë në asnjë kohë, kursi i gjuhës gjuhësore është gjithçka që ju nevojitet. Aplikacioni i mësimit të gjuhës është në dispozicion për pajisjet iOS (iPad dhe iPhone). Bëhuni një anëtar me famë i komunitetit lingo dhe merrni, vendosni, shkoni për të mësuar gjuhë të ndryshme të huaja sot.