Të mësuarit Katalanisht po bëhet gjithnjë e më i arritshëm falë mundësive të mësimit në internet. Ka shumë aplikacione Katalanisht të mësimit të gjuhës në treg sot dhe nuk është e lehtë të zgjedhësh më të mirën midis tyre. Në këtë artikull ne hedhim një vështrim në disa nga aplikacionet më të njohura për të mësuar Katalanisht dhe shpjegojmë se çfarë i bën ata kaq tërheqës. strong> & ndash; Kjo është një nga aplikacionet më të njohura për të mësuar gjuhë të huaja, përfshirë Katalanisht. Aplikacioni ka një ndërfaqe të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë dhe ofron një larmi ushtrimesh për të konsoliduar njohuritë. Lingo siguron një sistem të shpërblimeve dhe arritjeve që motivon përdoruesit të praktikojnë rregullisht dhe i ndihmon ata të arrijnë qëllimet e tyre më shpejt. 400; "> & ndash; është një aplikacion për të mësuar gjuhë të huaja, përfshirë Katalanisht, që synon të ndihmojë përdoruesit të arrijnë një nivel praktik të aftësisë gjuhësore. Babbel ofron ushtrime që përqendrohen në komunikimin e përditshëm, si dhe aftësinë për të komunikuar me folësit vendas. "> & ndash; është një aplikacion i mësimit të gjuhës, duke përfshirë Katalanisht, që përdor metoda interaktive të të mësuarit si lojëra, fotografi dhe video. Duolingo gjithashtu ofron trajnime përmes memorizimit të fjalëve dhe frazave në një nivel nënndërgjegjeshëm, i cili ndihmon përdoruesit të kuptojnë shpejt njohuritë e reja. : 400; "> & ndash; është një aplikacion i mësimit të gjuhës, duke përfshirë Katalanisht, që përdor një metodologji të plotë të gjuhës zhytëse. Aplikacioni nuk përdor përkthime, frazat dhe fjalët mësohen në kontekst dhe pa përkthim në gjuhën amtare. Rosetta Stone gjithashtu ofron udhëzime për të folur, shkruar dhe lexuar.

Busuu - një aplikacion i dobishëm për gjuhët e të mësuarit, përfshirë Katalanisht. Mësime interaktive, praktikë shqiptimi dhe kuize për të kontrolluar njohuritë tuaja. një aplikim argëtues dhe tërheqës që ju lejon të mësoni Katalanisht gjuhë në një mënyrë argëtuese. 400; "> & ndash; një aplikacion me një bibliotekë të madhe të videove Katalanisht për nivele të ndryshme të vështirësisë. ; ">; Një aplikacion për të komunikuar me folësit vendas Katalanisht që ju ndihmojnë të mësoni gjuhën.

; ">-një aplikacion për të komunikuar me folësit vendas Katalanisht që ju ndihmon të përmirësoni gjuhën tuaj përmes komunikimit. > Siç mund ta shihni nga ky përmbledhje, ka shumë aplikacione në internet për të mësuar Katalanisht, secila me karakteristika dhe përfitime të ndryshme. Zgjedhja e aplikimit varet nga preferencat personale dhe qëllimet e përdoruesit. Sidoqoftë, këto aplikacione do t'ju ndihmojnë të mësoni shpejt dhe të arrini rezultate të mira në një pjesë të kohës që ju nevojitet.