Nëse doni të mësoni të flisni Anglisht, atëherë lingo loja është aplikacioni i duhur për ju. It'sshtë aplikacioni ideal i pavarur për të mësuar të flasë Anglisht në nivele të ndryshme të vështirësisë. , nga Basic në Avancuar. Ju mund të zgjidhni cilindo nivel që i përshtatet nevojave dhe qëllimeve tuaja për të mësuar Anglisht.

Një nga përfitimet kryesore të lojës lingo është fleksibiliteti i tij. Ju mund ta përdorni atë në çdo kohë, kudo, në smartphone ose tablet tuaj. Me lojë lingo, ju mund të mësoni Anglisht gjuhë në rrugë, në metro apo edhe në linjë. Anglisht Mësimi i gjuhës. Për shembull, ushtrimet e të kuptuarit të dëgjimit ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja të të kuptuarit të dëgjimit. Ushtrimet e leximit dhe gramatikës do t'ju ndihmojnë të përmirësoni gramatikën tuaj dhe të shkruani Anglisht. Me një larmi aktivitetesh dhe lojërash për të zgjedhur, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja në çdo nivel të kompleksitetit.

Tani ju e dini se si lingo loja ju ndihmon të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore Anglisht në një varg nivele të vështirësisë. Mos e hiqni mësimin tuaj, filloni tani dhe mos arrini sukses me lojën lingo.