Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit

Mësoni Portugalisht Gjuha me aplikacionin Lingo Play

Zbuloni sekretin pas mësimit portugalisht gjuha me aplikacionin celular në internet lehtësisht dhe shpejt. Memorizoni fjalët dhe frazat me miliona përdorues ekzistues në të gjithë globin. , ekspertë që duan të pastrojnë kujtesën e tyre dhe shumë më tepër. Aplikacioni Lingo Play do t'ju sjellë një botë të fjalëve dhe frazave portugalisht që mund të mësohen përmendësh në çdo kohë. Me aplikacionin e jashtëzakonshëm Lingo në telefonin tuaj, ju do të keni mundësi të rifreskoni fjalorin tuaj portugalisht në lëvizje. Nuk ka rëndësi nëse jeni një folës amtare ose një nxënës i gjuhës së huaj, loja lingo portugalisht Aplikacioni i të mësuarit u jep të gjitha llojeve të nxënësve.

Mësoni Portugalisht Gjuha me aplikacionin Lingo Play
Mësoni portugalisht Aplikacioni i Fjalorit

Si të mësoni gjuhën portugalisht?

Mësoni portugalisht Aplikacioni i Fjalorit

Shikoni përreth dhe zbuloni se sa argëtim është të mësoni portugalisht gjuhën me aplikacionin celular ose mundësitë më të mira të të mësuarit në internet! Nuk është sekret që qëndrimi i motivuar është thelbësor për të mësuar portugalisht gjuhë me aplikacionin celular për iOS dhe Android. Qëndrimi i motivuar është arsyeja numër një pse shumë njerëz kanë sukses në mësimin e gjuhës, dhe gjithashtu arsyeja numër një pse disa dështojnë. Zgjidhni temat për të cilat ju interesojnë ose mënyrën e të mësuarit portugalisht fjalë që janë më efikase për ju. Këto ushtrime të aplikacionit të fjalorit portugalisht janë thelbësore për suksesin tuaj!

Si të mësoni gjuhën portugalisht?

Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni portugalisht së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Ju do të zbuloni mijëra fjalë dhe fraza të reja në gjuhën portugalisht

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj portugalisht

Mësoni portugalisht mësime në internet

Përfundoni kursin tuaj Lingo dhe merrni certifikatën tuaj në gjuhën portugalisht në aplikacion

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit. Provoje!

Mësoni portugalisht fjalë dhe fraza

Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Aspekti i parë i të mësuarit portugalisht gjuha është të kuptuarit e pjesëve dhe pjesëve që bashkohen për të formuar një gjuhë. Equallyshtë po aq e rëndësishme të mësosh tiparet unike gjuhësore të gjuhës portugalisht. Nëse nuk është hera e parë që po hasni portugalisht gramatika ose duke mësuar fjalorin portugalisht, ju e dini se çfarë ka portugalisht gjuha]]] për ju.

Për t'u siguruar që të mësoni portugalisht shpejt, gjëja më e rëndësishme që duhet të bëni është të bashkoni një listë të qëllimeve emocionuese, të sakta për të planifikuar kohën dhe studimet tuaja në mënyrë efikase. Të thuash rrugën përmes një sfide nuk është diçka që mund të bësh brenda natës, dhe e njëjta gjë është rasti me gjuhën portugalisht. Shoku juaj në nevojë, aplikacioni juaj portugalisht i mësimit të gjuhës duhet t'ju ndihmojë të realizoni qëllimet tuaja duke mbajtur një sy në përparimin tuaj. Për më tepër, ajo duhet t'ju sigurojë një strukturë të thjeshtë që ju ndihmon të mësoni shpejt dhe të arrini rezultatet e dëshiruara. Bëhuni gati për të zbuluar ngarkesa të këshillave dhe mashtrimeve të dobishme, poligots për t'u bërë mjeshtër të gjuhëve të shumta.

Të gjitha mësimet e mësimit të gjuhës janë në dispozicion në internet, si dhe në pajisjet tuaja iOS dhe Android. Me aplikacionin e të mësuarit Lingo portugalisht, nuk keni nevojë të mbështeteni tek dikush për të mësuar gjuhën portugalisht. Ju lehtë mund ta arrini qëllimin me metoda të vetë-mësimit. Portugalisht Fjalët, frazat dhe mësimet janë të strukturuara në një mënyrë që do t'ju ndihmojë të mësoni gjuhën shpejt dhe me lehtësi. Ju mund të zgjidhni temat që ju interesojnë më shumë ose një metodë duke përdorur të cilën mund të mësoni portugalisht me lehtësi.

Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni gjuhën portugalisht me lojë lingo. Provoje!

Si të imponohet anglisht? - Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Filloni mësime falas, mësoni portugalisht në internet tani!

Mësimi portugalisht Gjuha është një udhëtim aventuresk, dhe çdo fazë bëhet më interesante dhe argëtuese. Sa më i lartë motivimi juaj, aq më e lehtë do të jetë për ju të mësoni gjuhën portugalisht. Si të përmirësohet gjuha portugalisht? Lojë e aplikacionit të mësimit të gjuhës portugalisht siguron që të mbeteni të motivuar gjatë gjithë udhëtimit të të mësuarit. Provoni më të mirën e lojës lingo, dhe do të habiteni kur zbuloni se sa interesante dhe argëtuese mund të jetë mësimi në internet! Mësimi i gjuhës në një përvojë të mbushur me argëtim. Përmes gamifikimit, ju mund të mësoni portugalisht në internet falas pa u mërzitur. Si nxënës, ju do të merrni disa mundësi për t'i marrë duart tuaja të ndyra në tema të reja duke marrë mësime dhe teste në internet portugalisht. Drejtuesit e drejtuesve do t'ju lejojnë të garoni kundër kundërshtarëve tuaj dhe do të shpërbleheni sa herë që fitoni. Lingo Play është një bekim për nxënësit e gjuhës pasi siguron inkurajim dhe motivim të vazhdueshëm ndërsa ju përmirësoni portugalisht gjuhën me ueb ose aplikacion celular për iOS dhe Android. Teknika e gamifikimit siguron që të qëndroni të argëtuar dhe të motivuar. Si nxënës, ju mund të monitoroni përparimin tuaj dhe të shihni se çfarë jeni duke bërë. Programi noton çdo mësim, dhe gabimet tuaja janë paraqitur për t'ju ndihmuar të kuptoni dhe korrigjoni ato. Mjedisi për t'ju mbajtur të motivuar dhe ndezur frymën e fitores brenda jush. Duke përdorur aplikacionin Lingo Play portugalisht për mësimin e gjuhës për Android dhe iOS ose Web, ju mund të lidheni me lojtarët e tjerë nga vende të ndryshme dhe të konkurroni me ta për të parë se sa keni ardhur. Krijuesit e aplikacionit besojnë fuqimisht se fillimi me rregullat konfuze të gramatikës nuk është mënyra e duhur për të mësuar gjuhën portugalisht. Hapi i parë dhe më i rëndësishëm është të kuptuarit e nevojës për të mësuar gjuhën. Portugalisht Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës Lingo Play është projektuar në një mënyrë që të tërheq vëmendjen tuaj që nga fillimi i kursit. Ju filloni të luani dhe të mësoni nga një pikë që ju motivon të arrini qëllimin tuaj. Në fund të fundit, sekreti për të mësuar gjuhën portugalisht është motivim.