Ниво /
Лекција 1.1
Лекција 1.1
0%
Лекција 1.2
Лекција 1.2
0%
Премиум
Mix 1
Mix 1
0%
Премиум
Mix 2
Mix 2
0%
Премиум
Лекција 1.3
Лекција 1.3
0%
Премиум
Лекција 1.4
Лекција 1.4
0%
Премиум
Лекција 1.5
Лекција 1.5
0%
Премиум
Лекција 1.6
Лекција 1.6
0%
Премиум
Лекција 1.7
Лекција 1.7
0%
Премиум
Лекција 1.8
Лекција 1.8
0%
Премиум
Mix 3
Mix 3
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%
Премиум
Лекција 2.1
Лекција 2.1
0%
Премиум
Лекција 2.2
Лекција 2.2
0%
Премиум
Mix 4
Mix 4
0%
Премиум
Mix 5
Mix 5
0%
Премиум
Лекција 2.3
Лекција 2.3
0%
Премиум
Лекција 2.4
Лекција 2.4
0%
Премиум
Лекција 2.5
Лекција 2.5
0%
Премиум
Лекција 2.6
Лекција 2.6
0%
Премиум
Mix 6
Mix 6
0%
Премиум
Mix 7
Mix 7
0%
Премиум
Лекција 2.7
Лекција 2.7
0%
Премиум
Лекција 2.8
Лекција 2.8
0%
Премиум
Лекција 2.9
Лекција 2.9
0%
Премиум
Лекција 2.10
Лекција 2.10
0%
Премиум
Mix 8
Mix 8
0%
Премиум
Mix 9
Mix 9
0%
Премиум
Лекција 3.1
Лекција 3.1
0%
Премиум
Лекција 3.2
Лекција 3.2
0%
Премиум
Лекција 3.3
Лекција 3.3
0%
Лекција 3.4
Лекција 3.4
0%
Премиум
Mix 10
Mix 10
0%
Премиум
LinGo!
LinGo!
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%

Италијански Лекции преку Интернет бесплатно

Италијански Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење италијански лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите италијански лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во италијански со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење италијански лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Италијански Лекции со игра со линго
Италијански Лекции на Интернет

Како да научите италијански јазик?

Италијански Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго италијански ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете италијански лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик италијански, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите италијански јазик? За да станете успешен ученик на јазик италијански, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик италијански. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите италијански јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на италијански јазик.

Научете италијански Лекции преку Интернет со игра со линго

Италијански Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на италијански јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот италијански речник ажуриран

Научете италијански лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на италијански јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете италијански лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете италијански Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар италијански

Започнете бесплатни лекции, научете италијански Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот италијански за учење италијански лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење италијански. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на италијански јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето италијански лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење италијански за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за италијански кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во италијански јазична ортографија и тестови за умот италијански јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на италијански јазик. Италијански Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар италијански во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини италијански. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со италијански лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме италијански лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции италијански дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар италијански.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет италијански лекции и курсеви:

  • Лекции за италијанскиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет италијански лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции италијански на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет италијански лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции италијански на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет италијански лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за италијански; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет италијански лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play

Научете италијански зборови и фрази. Пробај!

Научете италијански зборови - научете италијански вокабулар преку Интернет

Италијански Лекции преку Интернет - Научете италијански зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Италијански зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето италијански вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник италијански. Лекциите за играње на линго италијански се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите италијански зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот италијански. Бесплатни италијански лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот италијански. Дали знаевте, учење зборови во италијански бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на италијански јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење италијански. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за италијански со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн италијански вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.