Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување
Country
Играчи онлајн
Активни игри
Игри одиграни денес
5946
Вкупно игри
27389919
Повеќе играчи

Научете персиски на Интернет

Персиски јазик преку Интернет со игра со линго

Господар, играјте и научете персиски јазик преку Интернет бесплатно со игра со линго. Lingo Play ги охрабрува учениците возбудени за учење персиски на Интернет брзо и ефикасно. Една од најзначајните пречки се сретна при учење и запаметување на персиски зборови и фрази на Интернет. Основните лекции ви овозможуваат знаење за именки, придавки, прилози, заменки и фрази. Lingo Play ќе ве отвори до илјадници различни зборови и фрази за секој ден, околности во реалниот живот и ќе ви даде можност да научите и вежбате преку Интернет користејќи ги интерактивните активности, да ви овозможи да го развивате вашиот речник. Не е важно дали сте почетник или сезонски ученик на персиски, Lingo Play нуди онлајн учење за учење за секое ниво.

Персиски јазик преку Интернет со игра со линго
Учење персиски преку Интернет

Научете персиски Интернет бесплатно

Учење персиски преку Интернет

Иако игра во линго, ние произведовме моќен пристап да научиме персиски на Интернет бесплатно користејќи едноставни техники за учење. Најдобар метод за започнување на процесот на учење е да се запаметат фрази и зборови што се користат во секојдневниот живот. Ако не можете да заштедите време за редовни часови персиски од вашиот бурен распоред, преку Интернет персиски лекциите за учење на јазик и курсеви се благослов за вас. На крајот на краиштата, што може да биде подобро отколку да научите додека се релаксирате во вашата спална соба? преку Интернет. Во веб -верзијата на Lingo Play, можете да играте игри со дуели каде што најбрзиот и најостриот играч триумфира. Вие исто така имате избор да ги полагате основните лекции персиски лекции преку Интернет. Може да добиете целосен пристап до курсот персиски јазик преку Интернет во мобилната верзија на апликацијата, што може да се преземе од Google Play или Apple Store.

Научете персиски јазик преку Интернет со игра со линго

Персиски Учење апликација за учење

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите персиски на Интернет заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување преку Интернет и освојувајте награди

Научете лекции

Ќе откриете илјадници нови зборови и фрази на персиски јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот персиски речник ажуриран

Научете лекции преку Интернет

Завршете го вашиот курс за линго и добијте го вашиот сертификат на персиски јазик преку Интернет

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете персиски на Интернет со игра со линго. Пробај!

Започнете бесплатни лекции, научете персиски Интернет сега!

Научете персиски јазик преку Интернет

Учењето интересен јазик како што е персиски е убаво искуство, и секоја фаза носи со себе уникатно учење. Колку е поголема вашата мотивација да научите персиски, толку е полесно да го научите јазикот. Апликацијата персиски Апликација за учење LINGO игра ве мотивира без разлика што. Пробајте ја апликацијата за учење јазик и уживајте во учењето персиски на Интернет додека се забавувате. Учење на странски јазици како што е персиски јазик искуство во живот. Апликацијата ја користи онлајн играта и интерактивен кориснички интерфејс за да ја направи апликацијата забавна. Како ученик, ќе добиете шанса да ги отворите вратите на нови теми. Лидерските табли во апликацијата ги мотивираат студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Англиски]]]. Играта за линго е благослов за учениците по јазик. Не може да има подобар начин да научите јазици отколку да користите целосно потопување. Гејмификацијата ќе ве залепи на апликацијата за учење на јазик и ќе обезбеди побрзо да научите персиски јазик. Можете исто така да го следите вашиот напредок и да видите колку далеку сте нашле во патувањето кон учење персиски на Интернет. Курсот за учење јазик ја оцени секоја лекција и го прикажа бројот на грешки и поени што ги заработувате во секое искуство или игра. . Производителите на онлајн играта, исто така, додадоа малку конкурентен пресврт за да ве мотивираат. Преку апликацијата Lingo Play, вие не можете да го наведете јазик преку Интернет со колегите ученици кои седат во различни агли на светот. Кој сака да започне да учи јазик со запаметување на граматичките правила? Апликацијата Lingo обезбедува да го започнете учењето персиски јазик преку играње возбудливи игри.

Научете и играјте на Интернет со линго ширум светот

  • Научете персиски јазик преку ИнтернетНаучете персиски јазик преку Интернет бесплатно
  • Играјте персиски на ИнтернетЗаборавете на персиски зборови и фрази на Интернет со милиони други играчи низ целиот свет
  • Вежбајте персиски преку ИнтернетВежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во персиски преку Интернет
Научете персиски јазик преку Интернет; Вежбајте и добијте го вашиот репрезентативец во персиски преку Интернет
Достапно на Apple Store или Google Play

Персиски јазик преку Интернет со игра со линго. Пробај!

Научете персиски лекции преку Интернет - персиски зборови и фрази на Интернет

Интернет персиски апликација за учење јазик

Персиски Апликација за учење LINGO Play е интересен и ефикасен тренер за вокабулар преку Интернет за да научите персиски зборови на Интернет, како и флеш картички и фрази. преку флеш -картички и игри со мултиплеер преку Интернет. Преземете ја апликацијата за учење персиски Lingo Play и пробајте го! , Природа, животни, наука, спорт и туризам, уметност, храна, уреди, мебел, убавина и здравје, медицина, како и многу други теми ...

Научете го персиски јазик преку многу карактеристики на Lingo:
‣ 5172 Flashcards, 4141 зборови, 373 фрази;
‣ 600+ персиски лекции;
‣ 16 вежби;
Интернет Персиски лекции за почетници;
‣ Напредна содржина за лингвисти и мајчин јазик;
‣ тестови и оценки;
‣ единечен плеер;
‣ Турнири; ќе биде способен лесно да ги запамети и секогаш ќе може да го ажурира вашиот персиски речник без оглед дали имате Е штотуку започнав да учат персиски или се мајчин јазик. Ако барате најдобра апликација за учење на јазик персиски, дефинитивно треба да ја испробате апликацијата за учење на јазикот на линго! , треба да ги користите материјалите што се изучуваат што е можно поефикасно. Lingo има само најпотребните работи што се појавуваат персиски фрази и зборови на Интернет што е можно побрзо и го зајакнуваат проучениот материјал. Колку почесто ревидирате, толку подобро ќе знаете и ќе можете да научите да зборувате персиски течно. Ако веќе знаете и зборувате персиски Па, ќе имате уште поголемо време погодување и учење персиски зборови на Интернет и ќе ги запаметите со милиони корисници ширум светот.
<> Бр /> Апликацијата за учење на линго персиски може лесно да ви помогне да ги искористите вашите знаења за јазикот персиски. Откријте како да го научите јазикот персиски брзо и ефикасно за само 10-15 минути на ден. Willе го подобрите вашиот вокабулар персиски со доверба и ќе го одржите потребното ниво за долг временски период. Користете ја апликацијата на кое било место и време на ваша погодност: дома, на пат, за време на паузите на работа, наутро или пред спиење.

најдобрата карактеристика на линго Персиски Апликација за учење на јазик е дека зборовите и фразите што ќе ги научите се многу корисни за почетниците кои веќе можат да бидат околу звучници и треба да научат персиски зборови во контекст брзо . Научете персиски флеш картички, зборови и фрази преку Интернет во рамките на апликацијата и подобрете го вашиот вокабулар персиски за само 5 до 10 минути на ден.

Вежбите што се А. Дел од апликацијата за тренер за вокабулар во Lingo се поделени врз основа на теми. Користејќи ја апликацијата Lingo Play, можете да ги тестирате вашите вештини за граматика и вокабулар. Редовните турнири преку Интернет ви овозможуваат прекрасна можност да примените ново научени зборови против колеги ученици од различни делови на светот. е да се направи учење на странски јазик преку Интернет неверојатно искуство. Апликацијата користи гејмификација за да ги задржи играчите ангажирани и мотивирани. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе наидете на плетеницата на надградби и напојување со завршување на лекциите. Водачниците им овозможуваат на студентите да се натпреваруваат едни против други и да освојат награди. Гејмификацијата и интерактивниот кориснички интерфејс обезбедуваат да останете мотивирани и забавувани. Не можете да го видите материјалот за курсот за учење на јазик, освен ако не е отклучен. Можете исто така да го следите вашиот напредок од време на време и да ги дознаете вашите јаки и слаби страни. Програмата е дизајнирана на начин што ја оценува секоја лекција и го прикажува бројот на грешки што ги правите. се користи во вашата дневна рутина. Ако се борите да научите персиски јазик брзо и да станете умешен на јазикот, нема подобро решение за вас од Lingo персиски Лекции на Интернет: Флеш картички, зборови, фрази. Па, што чекаш? Преземете ја бесплатната апликација за учење на јазикот на Lingo персиски за вашиот iOS или Android денес и започнете.