Ниво /
Играј Часови Сертификат Статистика Турнир Оценување

Сертификат

Земете го курсот и добијте сертификат на странски јазик од Лесен Јазик преку пошта или е-пошта
Мора да положите најмалку 300 тестови со оцени: А/А+
Тестот е положен со 0 од 300