Ниво /
Лекција 1.1
Лекција 1.1
0%
Лекција 1.2
Лекција 1.2
0%
Премиум
Mix 1
Mix 1
0%
Премиум
Mix 2
Mix 2
0%
Премиум
Лекција 1.3
Лекција 1.3
0%
Премиум
Лекција 1.4
Лекција 1.4
0%
Премиум
Лекција 1.5
Лекција 1.5
0%
Премиум
Лекција 1.6
Лекција 1.6
0%
Премиум
Лекција 1.7
Лекција 1.7
0%
Премиум
Лекција 1.8
Лекција 1.8
0%
Премиум
Mix 3
Mix 3
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%
Премиум
Лекција 2.1
Лекција 2.1
0%
Премиум
Лекција 2.2
Лекција 2.2
0%
Премиум
Mix 4
Mix 4
0%
Премиум
Mix 5
Mix 5
0%
Премиум
Лекција 2.3
Лекција 2.3
0%
Премиум
Лекција 2.4
Лекција 2.4
0%
Премиум
Лекција 2.5
Лекција 2.5
0%
Премиум
Лекција 2.6
Лекција 2.6
0%
Премиум
Mix 6
Mix 6
0%
Премиум
Mix 7
Mix 7
0%
Премиум
Лекција 2.7
Лекција 2.7
0%
Премиум
Лекција 2.8
Лекција 2.8
0%
Премиум
Лекција 2.9
Лекција 2.9
0%
Премиум
Лекција 2.10
Лекција 2.10
0%
Премиум
Mix 8
Mix 8
0%
Премиум
Mix 9
Mix 9
0%
Премиум
Лекција 3.1
Лекција 3.1
0%
Премиум
Лекција 3.2
Лекција 3.2
0%
Премиум
Лекција 3.3
Лекција 3.3
0%
Лекција 3.4
Лекција 3.4
0%
Премиум
Mix 10
Mix 10
0%
Премиум
LinGo!
LinGo!
0%
Премиум
Bonus!
Bonus!
0%

Украински Лекции преку Интернет бесплатно

Украински Лекции со игра со линго

Откријте ги тајните за учење украински лекции преку Интернет во ниеден момент. Научете често користени фрази и зборови со милиони колеги играчи низ целиот свет. Откако ќе започнете со процесот на учење, ќе се за inубите во уникатниот метод што апликацијата Lingo го користи за да научите украински лекции, зборови и фрази на Интернет. Забавен и ефикасен метод за учење лекции во украински со зборови и фрази со помош на интерактивни онлајн игри и колеги играчи од различни земји ширум светот. , играње и учење украински лекции преку Интернет со пријателите е возбудливо од кога било досега. Придружете се на заедницата за играње на линго и научете со вашите пријатели додека играте и се забавувате.

Украински Лекции со игра со линго
Украински Лекции на Интернет

Како да научите украински јазик?

Украински Лекции на Интернет

Лекциите за играње на линго украински ги вклучуваат следниве теми: животни, уреди, убавина и здравје, бизнис, образование, мебел, дом, медицина, природа, луѓе, наука, спорт и туризам и многу повеќе. . никогаш порано не слушнал. Со апликацијата Lingo, откривате како научете украински лекции преку Интернет брзо и брзо. Без разлика дали сте мајчин јазик или почетници на јазик украински, апликацијата ќе обезбеди вашиот речник да остане ажуриран.

Како да научите украински јазик? За да станете успешен ученик на јазик украински, искористете ги максималните материјали за студирање вклучени во лекциите и курсевите за учење на јазик украински. Само основните работи што треба да ги знаете додека учите украински јазикот се вклучени во лекциите. Колку повеќе вежбате што научивте, толку побрзо ќе стекнете експертиза на украински јазик.

Научете украински Лекции преку Интернет со игра со линго

Украински Лекции преку Интернет играат линго

Играјте на Интернет

Поканете ги вашите пријатели и забавувајте се додека учите странски јазици заедно

Турнири

Учествувајте на турнири со други играчи ширум светот

Оценка + награди

Учествувајте на натпревари за оценување и освојување награди

Научете лекции

Откријте илјадници нови лекции преку Интернет на украински јазик

Ажурирања

Чувајте го вашиот украински речник ажуриран

Научете украински лекции

Завршете ги лекциите за линго и добијте го вашиот сертификат на украински јазик

Достапно на Apple Store или Google Play

Научете украински лекции, зборови и фрази. Пробај!

Научете украински Лекции преку Интернет - Подобрете го вашиот вокабулар украински

Започнете бесплатни лекции, научете украински Интернет сега!

Ве поздравуваме во делот украински за учење украински лекции преку Интернет без напор и брзо. Лекциите дадени овде се најефикасните начини за учење украински. Откријте ги корисни совети и трикови што ги користат почетниците и полиглитите за да стекнете експертиза на украински јазик. Со игра со линго, можете исто така да научите како брзо да запаметите зборови и фрази. Преку многу опции. Сепак, запомнете дека играта со линго е најдобриот избор. Учењето украински лекции преку Интернет никогаш не било позабавно. Лекциите за учење украински за почетници, посредници и напредни ученици се оптоварени со серија интерактивни вежби за украински кои го прават искуството за учење попријатно. Вовед во украински јазична ортографија и тестови за умот украински јазични тестови обезбедуваат да станете умешен на украински јазик. Украински Интернет и зајакнете го вашиот вокабулар украински во тешко време. Можете да го започнете процесот на учење со проучување на лекции што ги дизајниравме специјално за почетниците да го проценат вашето ниво. Откако ќе можете да го идентификувате нивото на експертиза, можете да најдете повеќе лекции за да ги полирате вашите вештини украински. Вежбајте сè повеќе за да го зајакнете вашето учење со украински лекции, тестови и вежби. Секогаш кога сакате, користете го делот за вокабулар за да го подобрите вашето знаење. Има нешто посебно за секој од вас овде - од тренери за вокабулар до квизови на различни теми; Нашата апликација има сè што е потребно за да научиме украински лекции преку Интернет бесплатно.

Под делот за курсеви, можете да најдете преглед на сите лекции украински дека можете да пристапите. Ние ги избравме најдобрите бесплатни алатки за учење за да го зголемите вашиот вокабулар украински.

Обидете се со нашата линго игра на Интернет украински лекции и курсеви:

  • Лекции за украинскиПовеќе од 1000 зборови и фрази, повеќе од 100 на Интернет украински лекции за почетници, вежби и тестови;
  • Лекции украински на средно нивоПовеќе од 2000 зборови и фрази, повеќе од 300 на Интернет украински лекции за учениците на средно ниво, вежби и тестови;
  • Лекции украински на напредно нивоПовеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет украински лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Лекции за украински; Повеќе од 5000 зборови и фрази, повеќе од 600 на Интернет украински лекции за учениците на напредно ниво, вежби и тестови.
Достапно на Apple Store или Google Play

Научете украински зборови и фрази. Пробај!

Научете украински зборови - научете украински вокабулар преку Интернет

Украински Лекции преку Интернет - Научете украински зборови и фрази

јазикот е задолжителен за да може да комуницира. Тоа им помага на луѓето да се разберат едни со други. Како и да е, на моменти, јазичните бариери исто така можат да станат голема загриженост кај луѓето кои припаѓаат на различни делови на светот. Украински зборови и фрази што е можно побрзо. Повеќето од учениците се фрустрирани и досадно. Учењето украински вокабулар со игра на линго е забавно. Започнувате со најосновните работи и наскоро ќе станете течен звучник украински. Лекциите за играње на линго украински се дизајнирани да ви помогнат да вежбате различни области за кои е потребно подобрување. Со игра со линго, можете да научите украински зборови на начин што е исклучително пријатно. страна. Започнуваме со основите на јазикот украински. Бесплатни украински лекции да бидат земени од секој, дури и оние што немаат претходно знаење за вокабуларот украински. Дали знаевте, учење зборови во украински бара прилагоден пристап? Секоја лекција доаѓа со интересни секој ден фрази, зборови, вежбање, тест, проверки на изговор и живописни флеш -картички. Вие сте свој шеф и можете да изберете што сакате да научите. Откако ќе ги кожате основите на јазик, можете да скокнете на лекциите што ве интересираат најмногу. Раните нивоа на украински јазик во основа се наменети да го запалат интересот што може да ве натера да го научите јазикот брзо. Апликацијата за учење украински. За време на процесот на учење, ќе дојдете лице в лице со широк спектар на бесплатни лекции за украински со корисни фрази, зборови и картички. Откако ќе разберете како Толеарн украински вокабулар користејќи ја содржината на лекцијата, можете да одвоите свое време да го научите јазикот. Без разлика дали сакате да ја научите основата на јазик или да станете експерт, со игра со линго, можете да ги постигнете сите ваши цели. Материјалот за учење е бесконечен.