Ако сакате да научите да зборувате португалски, тогаш играта со линго е вистинската апликација за вас. Тоа е идеална независна апликација за учење да зборува португалски на различни нивоа на тешкотии. , од основно до напредно. Можете да изберете кое било ниво одговара на вашите потреби и цели за учење португалски. Можете да го користите во секое време, каде било, на вашиот паметен телефон или таблет. Со игра со линго, можете да научите португалски јазик на патот, на метрото или дури и во линија. португалски учење на јазик. На пример, вежбите за разбирање на слушање ви помагаат да ги подобрите вашите вештини за разбирање на слушање. Вежбите за читање и граматика ќе ви помогнат да ја подобрите вашата граматика и напишаната португалски. Со најразлични активности и игри што треба да изберете, можете да ги подобрите своите вештини на кое било ниво на сложеност.

Сега знаете како играта на линго ви помага да ги подобрите вашите вештини за португалски јазични вештини во низа нивоа на тешкотии. Не го одложувајте учењето, започнете сега и постигнете успех со игра со линго.