Учењето шпански е важна задача за многу луѓе, но не е секогаш можно да присуствувате на курсеви или да ангажирате наставник. Во овој случај, апликациите за учење на јазик можат да бидат одлично решение. Една од најдобрите апликации за учење на јазик за само-чекор е играње на линго. Се заснова на комуникативен граматички метод што им овозможува на корисниците да учат не само како да зборуваат шпански правилно, туку и како да разберат, читаат и пишуваат.

со линго игра може:

  • Научете шпански во секое време: Достапно 24/7.
  • Научете интерактивно: Апликацијата има интерактивни вежби, квизови, задачи и повеќе. значително ќе го подобрите вашето разбирање на слушање.
  • Извршете разговор Практика: Можете да правите активности и вежби за развој на вештини за разговор. Повеќе практики. Оваа мобилна апликација нуди широк спектар на лекции преку Интернет, материјали за учење и вежби за вежбање за развој на вашата граматика, изговор и вокабулар. Благодарение на неговиот кориснички интерфејс и флексибилност, играта со линго може да ја користат и почетниците и напредните студенти.