Знаењето на шпанскиот станува сè поважно во нашата глобална култура и економија. Учењето јазик може да биде тешко, но користењето апликации може да го направи процесот поинтересен и забавен. Препорачајте го апликацијата Lingo , што ви овозможува да научите шпански јазик на разигран начин. Со оваа апликација, можете да научите нови зборови и фрази и да ги подобрите вашите вештини за граматика и изговор. е Баббел . Оваа апликација нуди курсеви за јазик шпански создадени од искусни наставници и има голема база на податоци за зборови и фрази. Баббел исто така нуди можност за комуникација со мајчин јазик и да провери изговор. силно>. Дуолинго нуди пристап базиран на игра за учење шпански и има многу вежби за граматика, читање, пишување и зборување. “ : 400; "> И, конечно, lingodeer исто така се препорачува од многу наставници. Тој се фокусира на учење шпански за луѓе чиј мајчин јазик не е шпански и нуди вежби за читање, пишување, граматика и изговор. зависи од вашите индивидуални потреби и преференции. Но, како што препорачуваат искусните наставници, апликацијата Lingo е еден од најдобрите избори за оние кои сакаат да научат шпански јазик на разигран начин. >