Të mësuarit Katalanisht është një detyrë e rëndësishme për shumë njerëz, por nuk është gjithmonë e mundur të ndjekësh kurse ose të punësosh një mësues. Në këtë rast, aplikacionet e mësimit të gjuhës mund të jenë një zgjidhje e shkëlqyeshme. Një nga aplikacionet më të mira të mësimit të gjuhës vetë-ritme është lingo loja. Ajo bazohet në një metodë gramatikore komunikuese që lejon përdoruesit të mësojnë jo vetëm se si të flasin Katalanisht saktë, por edhe si të kuptojnë, lexojnë dhe shkruajnë.

me lojë lingo ju mund të:

  • Mësoni Katalanisht në çdo pajisje: në dispozicion në kompjuterë, telefona inteligjentë dhe tableta me iOS dhe Android.
  • Mësoni Katalanisht në çdo kohë: në dispozicion 24/7.
  • Mësoni në mënyrë interaktive: Aplikacioni ka ushtrime interaktive, kuize, detyra dhe më shumë. Ju do të përmirësoni në mënyrë të konsiderueshme të kuptuarit tuaj të dëgjimit.
  • Kryeni bisedë bisedore Praktika: Ju mund të bëni aktivitete dhe ushtrime për të zhvilluar aftësi bisedore. Më shumë praktikë. Kjo aplikacion mobil ofron një gamë të gjerë të mësimeve në internet, materialeve mësimore dhe ushtrimeve praktike për të zhvilluar gramatikën, shqiptimin dhe fjalorin tuaj. Falë ndërfaqes dhe fleksibilitetit të saj miqësor për përdoruesit, lingo loja mund të përdoret nga fillestarët dhe studentët e përparuar njësoj.