Të mësuarit Katalanisht po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm në një botë ku Katalanisht është gjuha e komunikimit ndërkombëtar dhe marrëdhënieve të biznesit. Por si të zgjidhni aplikacionin më të mirë për të mësuar Katalanisht? Në këtë artikull, ne shikojmë aplikacionet më të mira për të mësuar Katalanisht në iOS që mësuesit rekomandojnë.

lingo

Aplikacioni i parë që rekomandojnë mësuesit është lingo. Lingo është një aplikim falas për të mësuar gjuhën Katalanisht në të gjitha nivelet e vështirësisë. Ai përdor lojëra dhe aktivitete interaktive për t'ju ndihmuar të përmirësoni fjalorin, gramatikën dhe shqiptimin tuaj. Me lingo, mund të mësoni Katalanisht kudo dhe kur të doni, të disponueshëm në iOS, Android dhe në internet. >

Mësuesit e dytë të aplikacionit rekomandojnë është Busuu. Kjo aplikacion përdor metodën e "komunikimit me një folës amtare" për t'ju ndihmuar të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore. Ju mund të komunikoni me folësit vendas, të merrni reagime dhe të gjeni miq të rinj në botë duke përdorur të dërguarin e integruar. Ofron Katalanisht kurse gjuhësore që mbulojnë të gjitha nivelet e vështirësisë dhe përmbajnë mësime video, mësime audio dhe teste të të kuptuarit të gjuhës. Ju gjithashtu mund të shkarkoni mësime për mësimin offline, i cili ju lejon të mësoni Katalanisht pa qasje në internet. Busuu gjithashtu ka aftësinë për të vendosur qëllime të të mësuarit dhe për të ndjekur përparimin tuaj. dhe ka versione falas dhe të paguara që ofrojnë veçori shtesë të tilla si qasja në kurse më të përparuara dhe aftësia për të marrë reagime të personalizuara nga mësuesit.

Rosetta Stone

Rosetta Stone është një aplikacion Katalanisht i mësimit të gjuhës në iOS që përdor metodën "zhytjen" për të ndihmuar përdoruesit të zhyten në gjuhë. Ai përmban mijëra imazhe, tinguj dhe video që ndihmojnë përdoruesit të lidhin fjalët dhe frazat me objekte dhe veprime specifike. Kurset janë në nivele të ndryshme të vështirësisë dhe janë të përshtatshme për fillestarët dhe përdoruesit e përparuar njësoj. folësit vendas dhe marrin përshtypje nga mësuesit. Aplikacioni është i disponueshëm në platformat iOS, Android dhe Web, dhe ka versione falas dhe të paguara që ofrojnë veçori shtesë siç janë qasja në kurse më të përparuara dhe aftësia për të marrë reagime të personalizuara nga mësuesit.

Si përfundim, aplikacione për të mësuar Katalanisht në iOS janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar aftësitë tuaja gjuhësore kur keni kohë të lirë. Me shumëllojshmërinë e veçorive që ofrojnë aplikacionet, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më së miri individit tuaj Katalanisht i nevojave të mësimit të gjuhës. Pavarësisht se cila metodë e të mësuarit preferoni, është e rëndësishme të vazhdoni të praktikoni dhe të gjeni mënyra për të përdorur Katalanisht në jetën tuaj të përditshme.