Nivel /
Luaj Mësimet Certifikatë Statistikat Turne Klasifikimi
Country
Lojtarë online
Lojëra aktive
Lojëra të luajtura sot
7868
Totali i lojërave
27067105
Shumë lojtarë

Mësoni shqip në internet

Shqip Gjuha në internet me lojë lingo

Master, Luaj dhe Mëso Shqip Gjuha në internet falas me lojë lingo. Lingo Play inkurajon nxënësit të ngazëllyer për të mësuar shqip në internet shpejt dhe me efikasitet. Një nga pengesat më domethënëse u takua kur mësoni dhe mësoni përmendësh shqip fjalë dhe fraza në internet. Mësimet themelore ju japin njohuri për emrat, mbiemrat, ndajfoljet, përemrat dhe frazat. Lingo Play do t'ju hapë mijëra fjalë dhe fraza të ndryshme për çdo ditë, rrethana të jetës reale dhe do t'ju japë mundësinë për të mësuar dhe praktikuar në internet duke përdorur aktivitetet interaktive, duke ju fuqizuar të zhvilloni fjalorin tuaj. Nuk ka rëndësi nëse jeni fillestar apo një nxënës i kalitur i shqip, lingo Play ofron mësimdhënie në internet për çdo nivel.

Shqip Gjuha në internet me lojë lingo
Mësoni shqip në internet

Mësoni Shqip online falas

Mësoni shqip në internet

Megjithëse lingo luajnë, ne kemi prodhuar një qasje të fuqishme për të mësuar shqip në internet falas duke përdorur teknika të thjeshta të të mësuarit. Metoda më e mirë për të filluar procesin e të mësuarit është mësimdhënia përmendësh shqip frazat dhe fjalët e përdorura në jetën e përditshme. Nëse nuk mund të kurseni kohë për klasa të rregullta shqip nga orari juaj i bezdisshëm, në internet shqip mësime dhe kurse të mësimit të gjuhës janë një bekim për ju. Në fund të fundit, çfarë mund të jetë më mirë sesa të mësoni ndërsa jeni duke pushuar në dhomën tuaj të gjumit? Online. Në versionin në internet të Lingo Play, ju mund të luani lojëra duel ku lojtari më i shpejtë dhe më i mprehtë triumfon. Ju gjithashtu keni zgjedhjen për të marrë mësime themelore shqip në internet. Ju mund të merrni qasje të plotë në kursin e gjuhës shqip në internet në versionin celular të aplikacionit, i cili mund të shkarkohet nga Google Play ose Apple Store.

Mësoni Shqip Gjuha në internet me lojë lingo

Shqip Aplikacioni i të mësuarit Lingo Play

Luaj online

Ftojini miqtë tuaj dhe argëtohuni ndërsa mësoni shqip në internet së bashku

Turne

Merrni pjesë në turne me lojtarë të tjerë në të gjithë botën

Vlerësim + çmime

Merrni pjesë në garat e vlerësimit në internet dhe fitoni çmime

Mësoni mësime

Ju do të zbuloni mijëra fjalë dhe fraza të reja në gjuhën shqip

Azhurnime

Mbani të azhurnuar fjalorin tuaj shqip

Mësoni mësime në internet

Përfundoni kursin tuaj Lingo dhe merrni certifikatën tuaj në gjuhën shqip në internet

Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Mësoni shqip në internet me lojë lingo. Provoje!

Filloni mësime falas, mësoni shqip në internet tani!

Mësoni shqip Gjuha në internet

Të mësosh një gjuhë interesante siç është shqip është një përvojë e bukur, dhe çdo fazë sjell me vete mësim unik. Sa më i lartë motivimi juaj për të mësuar shqip, aq më e lehtë do të jetë të mësoni gjuhën. Lojë e aplikacionit të të mësuarit shqip ju mban të motivuar pa marrë parasysh çfarë. Provoni aplikacionin e mësimit të gjuhës dhe kënaquni të mësoni shqip në internet ndërsa keni shumë argëtim. Mësoni gjuhë të huaja si shqip përvojë gjuhësore e një jete. Aplikacioni shfrytëzon lojën në internet dhe një ndërfaqe interaktive të përdoruesit për ta bërë aplikacionin argëtues. Si nxënës, ju do të merrni një shans për të hapur dyert tuaja për tema të reja. Drejtuesit e drejtuesve në aplikacion motivojnë studentët të garojnë kundër njëri-tjetrit dhe të fitojnë shpërblime. Anglisht]]]. Lingo Play është një bekim për nxënësit e gjuhës. Nuk mund të ketë mënyrë më të mirë për të mësuar gjuhë sesa të përdorni zhytje të plotë. Gamifikimi do t'ju mbajë të ngjitur në aplikacionin e mësimit të gjuhës dhe të sigurojë që të mësoni më shpejt gjuhën shqip. Ju gjithashtu mund të monitoroni përparimin tuaj dhe të shihni se sa larg keni ardhur në udhëtimin drejt mësimit shqip në internet. Kursi i të mësuarit të gjuhës së graduar çdo mësim dhe shfaqi numrin e gabimeve dhe pikave që fitoni në secilën përvojë ose lojë.

. Prodhuesit e lojës në internet kanë shtuar gjithashtu një kthesë pak konkurruese për t'ju mbajtur të motivuar. Përmes aplikacionit Lingo Play, ju Canlearn Shqip Gjuha në internet me studentët e tjerë të ulur në qoshe të ndryshme të botës. Kush i pëlqen të fillojë të mësojë një gjuhë duke mësuar përmendësh rregullat e gramatikës? Aplikacioni Lingo siguron që të filloni të mësuarit shqip gjuhën në internet duke luajtur lojëra emocionuese.

Mësoni dhe luani në internet me lingo në të gjithë botën

  • Mësoni shqip Gjuha në internetMësoni Shqip Gjuha në internet falas
  • Luaj shqip në internetMemorizoni shqip Fjalët dhe Frazat në internet me miliona lojtarë të tjerë në të gjithë botën
  • Praktika shqip në internetPraktikoni dhe merrni koncertin tuaj në shqip në internet
Mësoni shqip Gjuha në internet; Praktikoni dhe merrni koncertin tuaj në shqip në internet
Në dispozicion në Apple Store ose Google Play

Shqip Gjuha në internet me lojë lingo. Provoje!

Mësoni shqip mësime në internet - shqip fjalë dhe fraza në internet

Online shqip Aplikacioni i Mësimit të Gjuhës

Shqip të mësimit të aplikacionit Lingo Play është një trainer interesant dhe efektiv i fjalorit në internet për të mësuar shqip fjalë në internet, si dhe kartolina dhe fraza. Përmes kartolinave dhe lojërave multiplayer në internet. Shkarkoni shqip të mësimit të aplikacionit Lingo Play dhe Provojeni! , Natyra, kafshët, shkenca, sportet dhe turizmi, arti, ushqimi, pajisjet, mobiljet, bukuria dhe shëndeti, mjekësia, si dhe shumë tema të tjera ...

Mësoni shqip Gjuha përmes tipareve të shumta të Lingo:
‣ 5172 kartolina, 4141 fjalë, 373 fraza;
‣ 600+ shqip mësime;
‣ 16 ushtrime; Shqip mësime për fillestarët;
content përmbajtje të përparuar për gjuhëtarët dhe folësit vendas;
‣ teste, dhe notat;
‣ lojtar i vetëm;
mult multiplayer në internet;
‣ Turne; do të jetë i aftë t'i mësojë përmendësh me lehtësi, dhe gjithmonë do të jetë në gjendje të mbajë fjalorin tuaj shqip të azhurnuar pavarësisht nëse ju keni S sapo filloi të mësosh shqip ose janë një folës amtare. Nëse jeni duke kërkuar për aplikacionin më të mirë shqip të mësimit të gjuhës, patjetër që duhet të provoni aplikacionin e mësimit të gjuhës gjuhësore!

për të pasur sukses në studimin e gjuhës shqip në internet , ju duhet të përdorni materialet e studiuara sa më efikase të jetë e mundur. Lingo ka vetëm gjërat më të nevojshme Tolearn shqip fraza dhe fjalë në internet sa më shpejt të jetë e mundur dhe të forcojë materialin e studiuar. Sa më shpesh të rishikoni, aq më mirë do të dini dhe do të jeni në gjendje të mësoni të flisni shqip rrjedhshëm. Nëse tashmë e dini dhe flisni mirë shqip, do të keni një kohë edhe më të madhe me mend dhe mësim shqip fjalë në internet dhe duke i mësuar përmendësh me miliona përdorues në të gjithë botën.
< BR /> LINGO shqip Aplikacioni i të mësuarit mund të ju ndihmojë lehtësisht të nxisni njohuritë tuaja për gjuhën shqip. Zbuloni se si të mësoni gjuhën shqip shpejt dhe në mënyrë efektive në vetëm 10-15 minuta në ditë. Ju do të përmirësoni fjalorin tuaj shqip me besim dhe do të mbani nivelin e kërkuar për një periudhë të gjatë kohore. Përdorni aplikacionin në çdo vend dhe kohë të komoditetit tuaj: në shtëpi, në rrugë, gjatë pushimeve në punë, në mëngjes, ose para se të shkoni në shtrat.

Karakteristika më e mirë e gjuhës Shqip Aplikacioni i të mësuarit të gjuhës është se fjalët dhe frazat që do të mësoni janë shumë të dobishme për fillestarët që mund të jenë tashmë rreth shqip dhe duhet të mësojnë shqip fjalë në kontekst shpejt . Mësoni shqip kartolina, fjalë dhe fraza në internet brenda aplikacionit dhe përmirësoni fjalorin tuaj shqip në vetëm 5 deri në 10 minuta në ditë.

Ushtrimet që janë a Një pjesë e Aplikacionit të Trainerit të Fjalorit Lingo janë të ndara bazuar në tema. Duke përdorur aplikacionin Lingo Play, ju mund të provoni aftësitë tuaja të gramatikës dhe fjalorit. Turnet e rregullta në internet ju ofrojnë një mundësi të mrekullueshme për të aplikuar fjalë të mësuara rishtas kundër studentëve të tjerë nga pjesë të ndryshme të botës. është të bësh gjuhën e huaj në internet të mësosh një përvojë të jashtëzakonshme. Aplikacioni përdor gamifikimin për t'i mbajtur lojtarët të angazhuar dhe të motivuar. Pasi të filloni procesin e të mësuarit, do të hasni në një bollëk të azhurnimeve dhe energjisë elektrike duke përfunduar mësime. Drejtuesit e drejtuesve lejojnë studentët të garojnë kundër njëri -tjetrit dhe të fitojnë shpërblime. Gamifikimi dhe ndërfaqja interaktive e përdoruesit sigurojnë që të qëndroni të motivuar dhe të argëtuar. Ju nuk mund ta shihni materialin e kursit të mësimit të gjuhës nëse nuk është i zhbllokuar. Ju gjithashtu mund të gjurmoni përparimin tuaj herë pas here, dhe të zbuloni pikat tuaja të forta dhe të dobëta. Programi është krijuar në një mënyrë që të vlerësojë çdo mësim dhe të shfaq numrin e gabimeve që ju bëni. Përdoret në rutinën tuaj të përditshme. Nëse po përpiqeni të mësoni gjuhën shqip dhe të bëheni të aftë në gjuhë, nuk ka zgjidhje më të mirë për ju sesa Lingofree shqip mësimet në internet: kartolina, fjalë, fraza. Pra, çfarë po pret? Shkarkoni aplikacionin e Lingo Free Free shqip për të mësuar gjuhën për iOS ose Android sot dhe filloni.