Të mësuarit Vjetnamisht pa libra shkollorë mund të duket si një detyrë marramendëse, por në të vërtetë është e mundur dhe madje edhe argëtuese. Në këtë artikull ne do të shohim disa mënyra për t'ju ndihmuar të mësoni gjuhën pa përdorur libra shkollorë. Style = "Font-Pleight: 400;"> Sot ka shumë burime në internet për t'ju ndihmuar të mësoni Vjetnamisht gjuhë. Këto faqe kanë një larmi mësimesh video, regjistrime audio, kuize, detyra dhe më shumë. Ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri dhe të krijoni programin tuaj të mësimit të gjuhës. Disa site të njohura për t'ju ndihmuar të mësoni Vjetnamisht Gjuha përfshijnë Lingo, Memrise, Busuu dhe shumë të tjera.

shikimi i filmave dhe shfaqjeve televizive në Vjetnamisht është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar aftësitë tuaja të dëgjimit dhe gjuhës . Ju mund të filloni me filma me titra në gjuhën tuaj amtare dhe më pas të kaloni në filma pa titra. Kjo metodë do t'ju ndihmojë të përmirësoni të kuptuarit tuaj të dëgjimit dhe të dëgjuarit, si dhe të mësoni fjalë dhe fraza të reja.

dëgjoni në muzikë në Vjetnamisht gjuhë

duke dëgjuar muzikë në Vjetnamisht Gjuha është një tjetër argëtim Mënyra për të mësuar një gjuhë. Ju mund të zgjidhni këngët tuaja të preferuara dhe të shijoni muzikën dhe të përmirësoni mirëkuptimin tuaj të dëgjimit dhe të fjalës. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të përktheni këngët në gjuhën tuaj amtare dhe të kuptoni kuptimin e tyre. "font-weight: 400;"> Krijimi i fjalorit tuaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar fjalorin tuaj. Ju mund të krijoni lista të fjalëve dhe frazave të reja që keni mësuar gjatë mësimit të gjuhës dhe të përpiqeni t'i përdorni ato në mënyrë bisedore. Ka shumë aplikacione dhe programe për t'ju ndihmuar të krijoni fjalorin tuaj, të tilla si Anki, Quizlet, Flashcards Deluxe, dhe më shumë. P>.

Një nga mënyrat më të mira për të mësuar të flasim Vjetnamisht është të komunikosh me folësit vendas. Ju mund të gjeni një partner bisede përmes faqeve të specializuara dhe aplikacioneve të tilla si Tandem, Hellotalk, dhe të tjerët. Të flasësh me altoparlantët vendas ju ndihmon të përmirësoni shqiptimin tuaj, të mësoni të përdorni strukturat e sakta të gramatikës dhe të mësoni fjalë dhe shprehje të reja që përdorin folësit vendas.

Leximi i librave në Vjetnamisht është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar fjalorin dhe aftësitë tuaja të leximit. Ju mund të filloni me libra të thjeshtë, të tilla si histori për fëmijë ose histori të shkurtra, dhe pastaj të kaloni në libra më të vështirë. Ju mund të zgjidhni libra mbi tema për të cilat ju interesojnë dhe të mësoni fjalë dhe fraza të reja në kontekst. style="font-weight: 400;"> Ka shumë kurse në internet në internet sot për t'ju ndihmuar të mësoni Vjetnamisht gjuhën. Disa janë falas dhe disa kërkojnë një pajtim të paguar. Ju zgjidhni kursin që i përshtatet nivelit tuaj dhe kohës që jeni gati të shpenzoni për të mësuar. > Duke përdorur burimet në internet, ju mund të krijoni programin tuaj të studimit.