Spanjisht është një nga gjuhët më të folura në botë, dhe duke e ditur se mund të jetë shumë e dobishme kur udhëton dhe turizmi. Pavarësisht nëse jeni duke vizituar një vend ose thjesht duke përdorur Spanjisht për të komunikuar me turistët e tjerë, duke e ditur që gjuha mund të përmirësojë shumë udhëtimin tuaj. Në këtë artikull, ne do të shikojmë disa teknika për t'ju ndihmuar të mësoni Spanjisht për qëllime udhëtimi dhe turizmi. Spanjisht

Një nga aspektet kryesore të të mësuarit Spanjisht për qëllime udhëtimi dhe turizmi është të mësosh Fraza dhe shprehje që mund të vijnë në dispozicion në jetën tuaj të përditshme. Për shembull, ju mund të mësoni fraza për porositjen e ushqimit në një restorant, për blerjen e biletave për transport publik ose për komunikim me vendasit. Ka shumë burime të tilla si mësime, aplikacione dhe kurse në internet që mund t'ju ndihmojnë të mësoni këto fraza. >

Nëse udhëtoni, të mësoni një gjuhë në kontekst është një nga mënyrat më efektive për të mësuar Spanjisht për udhëtime dhe turizëm qëllime. Në vend që të mësoni fjalë dhe fraza individuale, përpiquni t'i mësoni ato në kontekstin e fjalive. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të përdorni fjalë dhe fraza në situata të ndryshme, gjë që është shumë e rëndësishme kur komunikoni në një gjuhë të huaj.

Nëse planifikoni të përdorni Spanjisht për qëllime udhëtimi dhe turizmi, duhet të mësoni të flisni gjuhën. Mos kini frikë të bëni gabime, është e rëndësishme të filloni të flisni. Ju mund të studioni vetë ose të gjeni një partner të shkëmbimit të gjuhës për të praktikuar bisedë.

Përdorni mësimin e gjuhës Aplikacionet

Tani ka shumë aplikacione që mund t'ju ndihmojnë të mësoni Spanjisht gjuhë për qëllime udhëtimi dhe turizmi. Disa nga aplikacionet më të njohura, të tilla si Lingo, Babbel dhe Rosetta Stone, ofrojnë metoda të përsëritjes, lojëra, teste dhe shumë mundësi të tjera të mësimit të gjuhës. tregon në Spanjisht gjuhë

shikimi i filmave dhe serive televizive në Spanjisht është një tjetër i shkëlqyeshëm Mënyrë për të mësuar Spanjisht për qëllime udhëtimi dhe turizmi. Shikimi i filmave dhe shfaqjeve televizive ju ndihmon të përmirësoni dëgjimin dhe të kuptuarit tuaj të fjalimit Spanjisht dhe të mësoni për aspekte të ndryshme të kulturës dhe traditave Spanjisht.

shkrimi Spanjisht Tekstet

një mënyrë tjetër efektive për të mësuar Spanjisht për udhëtime dhe qëllimet e turizmit është të rishkruajnë tekstet në Spanjisht. Gjeni artikuj interesantë, shënime udhëtimi ose thjesht histori në Spanjisht dhe rishkruani ato në fletoren tuaj ose në një aplikacion shënimesh në telefonin tuaj. Kjo do t'ju ndihmojë të përmirësoni shkrim -leximin tuaj të shkruar dhe Spanjisht gramatikën, dhe të pasuroni fjalorin tuaj. p> Më në fund, një nga mënyrat më të mira për të mësuar Spanjisht për qëllime udhëtimi dhe turizmi është të komunikosh me folësit vendas. Nëse keni mundësinë për të vizituar vendin, mos e humbni mundësinë për të bashkëvepruar me vendasit. Ju mund të regjistroheni në kurse gjuhësore ose të gjeni ngjarje falas për të huajt në qytetin tuaj. e pamundur, mos u ndje keq. Ju mund të gjeni altoparlantë vendas në internet dhe të komunikoni me ta përmes aplikacioneve dhe shërbimeve të ndryshme si Skype, OnClass ose Tandem. Të folurit me folësit vendas ju ndihmon të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit, të mësoni të përdorni shqiptimin e saktë dhe të mësoni më shumë rreth kulturës dhe traditave të vendit.